VIITORUL // George Ganea: "Daca ajungeam mai repede la Viitorul, jucam la Europeanul de tineret!" * Dezvaluiri despre perioada de la Roma: "M-a lovit ghinionul"

Sambata, 20 Iulie 2019, ora 16:31
22 citiri
Gol si pasa de gol in victoria zdrobitoare cu Dinamo, 5-0! Asa si-a inceput George Ganea aventura in acest campionat. Dar nu sunt primele reusite pentru echipa lui Gica Hagi, care l-a recuperat la inceputul acestui an, dupa mai multe luni in care a privit din tribuna meciurile CFR-ului, fara sa primeasca vreo sansa de a imbraca tricoul visiniu.

Transferul la fabrica de fotbal a "Regelui" l-a revitalizat pe pustiul care la 17 ani semna cu AS Roma si care viseaza sa calce pe urmele tatalui sau, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.