Vocile Gazetei * Derby-ul CFR Cluj - FCSB, comentat live pe GSP de Alin Buzarin, Cristian Geambasu si Catalin Esepelin: "Sa vina Dudelange! Cine pe cine pacaleste cu acest simulacru de fotbal?"

Marti, 14 Mai 2019, ora 07:30
21 citiri
Final: CFR Cluj - FCSB 0-0

Alin Buzarin: In minutul 89, pe teren au intrat doi mijlocasi defensivi, Hoban si Nedelcu. Ilustrativ pentru filmul mut al acestui meci inchis si urat, in care practic nu s-a intamplat nimic. Acest scor alb al unui meci gri mai anuleaza o sansa a FCSB-ului si o poate transforma pe CFR in cea mai nesarata campioana din istoria fotbalului nostru.

Catalin Esepelin: Sa nu fim suparati pe uratenia derbyului. Petrescu nu ne-a promis niciodata spectacol. La fel cum nici ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.