Zi DECISIVA pentru Steaua. Actiunea pe care o va initia juristul Florin Talpan, la FRF si LPF. "Daca nu se va lua o astfel de masura, inseamna ca nu respecta o decizie a Curtii de Apel"

Marti, 17 Ianuarie 2017, ora 05:22
28 citiri
Florin Talpan, juristul CSA Steaua, a anuntat ca va discuta, marti, cu oficialii FRF si LPF, si le va cere acestora sa-l forteze pe Gigi Becali sa schimbe numele echipei.

Florin Talpan, juristul de la CSA Steaua, a anuntat ca le va cere oficialilor FRF si LPF sa-i impuna lui Gigi Becali renuntarea la numele "Steaua". Talpan a explicat ce procedura ar trebui pusa in aplicare si a concluzionat ca formatia pregatita de Laurentiu Reghecampf nu mai poate incepe partea a doua a sezonului.

"De la ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.