E fierbinte, frige, frige! Nici Marea Neagra n-o mai poate stinge pe Andreea Popescu...Imagini de infarct cu dansatoarea la mare!

Sursa: Cancan
Luni, 14 Iulie 2014, ora 01:13
322 citiri
Sirenele au invadat litoralul romanesc, iar Andreea Popescu n-avea cum sa lipseasca dintre ele! Cu un costum de baie menit sa atraga inzecit atentia sexului tare, fosta dansatoare a Deliei a facut senzatie la malul marii!

Pe Andreea Popescu rar ti-e dat sa o vezi altfel decat intr-o forma de zile mari. Extrem de vesela si periculos de sexy, tot asa am gasit-o si de aceasta data pe bruneta.

Andreea a ales pentru aceasta vara un costum de baie cu imprimeu de ziarAflata intr-o scurta vacanta ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.