B.U.G. Mafia, scandal cu un organizator de evenimente

Vineri, 09 August 2013, ora 12:03
3014 citiri
B.U.G. Mafia, scandal cu un organizator de evenimente
Foto: Facebook/B.U.G. Mafia

B.U.G. Mafia, una dintre cele mai iubite formatii hip-hop din Romania, il acuza pe organizatorul de evenimente Dan Leonte ca s-a folosit de numele trupei pentru cateva spectacole, desi artistii nu au confirmat participarea.

"Nu vom fi prezenti maine la Romanian Top Hits in Mamaia, asa cum nu am fost prezenti nici saptamana trecuta la Romanian Top Hits din Bacau. De ce? Organizatorul s-a gandit sa dea o TEAPA folosindu-se si de numele B.U.G. Mafia. Am scris '... si de numele...' pentru ca nu suntem singurii in aceasta situatie", au scris membrii trupei B.U.G. Mafia pe Facebook.

Ei au mentionat ca s-a negociat participarea lor intre agentul lor de booking si organizator, insa discutiile nu s-au incheiat cu semnarea unui contract. Acestia au adaugat ca nici nu au anuntat participarea pe nicio pagina oficiala de pe retelele de socializarea.

"In ce a constat si consta TEAPA? Desi nu a avut un contract semnat cu noi asa cum e normal in orice loc civilizat, organizatorul a promovat de la inceput evenimentele incluzand numele B.U.G. Mafia in lista artistilor care urmau sa participe.

La Bacau am inteles ca au anuntat ca nu vom fi prezenti cu 30 de minute inaintea presupusei noastre intrari pe scena pentru ca cei care ne asteptau pe noi sa nu plece. La Mamaia, evenimentul de maine (vineri - n.red.)e inca promovat ca incluzand o aparitie B.U.G. Mafia", se mai arata pe Facebook.

B.U.G. Mafia mai anunta ca nu il vor da in judecata pe Dan Leonte, deoarece procesul sigur va dura trei ani de zile si "la cum functioneaza justitia romana (...) e posibil sa ne trezim ca avem noi de platit bani". Totusi, baietii spera ca artistii sa afle cum actioneaza Dan Leonte.

A.G.

Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Ce n-a văzut CTP în 34 de ani de alegeri libere: ”Doar Ceaușescu îl poate egala pe Ciociu. Ca pe o turmă de mancurți...”
Retragerea lui Cătălin Cîrstoiu din cursa pentru Primăria Capitalei a fost comentată acid de jurnalistul Cristian Tudor Popescu, care i-a criticat dur pe președinții PSD și PNL, Marcel...
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Candidatul USR la Primăria Sectorului 5 a depus o plângere la DIICOT împotriva lui Cristian Popescu Piedone
Avocatul şi liderul consilierilor USR din Sectorul 5, Alexandru Dimitriu, a depus joi dimineaţă, 25 aprilie, o plângere la DIICOT împotriva primarului Cristian Popescu Piedone şi ”a...
#BUG Mafia scandal organizator, #BUG Mafia organizator evenimente, #BUG Mafia teapa evenimente , #melodii
Comentarii
Poza Dumi10
Dumi10
rank 5
Oricum, dom'le,