Ziare.com

Tragedia din Muntenegru - doliu national: Tranzactiile pe bursa, oprite 3 minute

Miercuri, 26 Iunie 2013, ora 14:58

   

Tragedia din Muntenegru - doliu national: Tranzactiile pe bursa, oprite 3 minute
Bursa de Valori Bucuresti (BVB) a marcat ziua de doliu national in memoria turistilor romani care au murit in accidentul de autocar din Muntenegru, oprind tranzactionarea timp de trei minute, miercuri la pranz.

"Sedinta de tranzactionare va fi suspendata la ora 12:00 pm, pentru a marca ziua de doliu national in memoria victimelor gravului accident rutier din Muntenegru. Sedinta de tranzactionare se va relua la ora 12:03 pm", se arata pe site-ul Bursei de Valori Bucuresti.

Zi de doliu national in Romania - ce presupune (Video)

Miercuri, 26 iunie, este zi de doliu national in tara noastra, decretata de Guvern in memoria victimelor accidentului care a avut loc duminica, in Muntenegru, in urma caruia si-au pierdut viata 18 romani.

Potrivit Legii 75/ 1994 institutiile si autoritatile publice centrale si locale sunt obligate sa arboreze in berna drapelul Romaniei.

Potrivit legii, steagul este arborat in berna si la sediile partidelor politice, sindicatelor, patronatelor, institutiilor de invatamant de orice grad, institutiilor de cultura si misiunilor diplomatice ale Romaniei, la punctele de trecere a frontierei, in aeroporturi, porturi, gari si autogari, precum si pe navele de orice fel si pe alte ambarcatiuni ce navigheaza sub pavilion romanesc.

Aceeasi obligatie revine si persoanelor fizice, daca arboreaza drapelul Romaniei la domiciliu sau la resedinta.

F.N.

Sursa: Ziare.com

Articol citit de 289 ori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
2 comentarii
Ordoneaza comentariile:Standard |Calitate |Numar Voturi |Recente

asta-i

- de poveste , de ziua drapelului , il tii in berna ! pentru nishte turishti , ca eroi n-au fost ! omoratzi de un politzist care conducea part-time , fara sa-shi anuntze superiorii ca paraseshte tzara ! romania sa traieshti !

 

doliu national: Tranzactiile pe bursa, oprite 3 minute

Asta da, doliu national ! :-(
Daca murea Kissinger, inchideau bursa pana-l ingropau la Arlington pe afet de tun si cal impodobit cu kippa si zulufi. Probabil si cu o cizma sucit bagata in scara shelei.

 

Platforma pentru solutionarea online a litigiilor