Viata intr-un penthouse de 820.000 euro

Duminica, 28 Martie 2010, ora 23:43
3227 citiri
Viata intr-un penthouse de 820.000 euro
Foto: Arhiva

V-ati intrebat vreodata cum ar fi sa locuiti intr-un apartament cam de pana la 9 ori mai mare decat unul obisnuit, sa nu va mai enervati seara ca nu va gasiti un loc de parcare cand ajungeti acasa si, in schimb, sa fiti asteptati de un "valet" care sa va parcheze automobilul?

In plus, liftul sa nu se strice niciodata, sa vi se faca ordine si curatenie de cate ori este nevoie si sa nu fiti nevoit ca, la mutare, sa va carati cu mobila pe scari pana la etajul 10.

Pare un scenariu dintr-un film frumos, dar care poate deveni realitate pentru cei carora le da mana sa plateasca pana la... fix 820.000 euro pentru un penthouse, considerat alegerea suprema in materie de locuinte de lux.

Acest concept a intrat de cativa ani pe piata din tara noastra odata cu dezvoltarea pietei imobiliare. Daca o familie obisnuita locuieste intr-un apartament de 2-3 camere cu o suprafata de aproximativ 60-80 de mp, penthouse-urile au suprafete de 300-450 mp si sunt adesea locuite de una-doua persoane.

Amenajarea apartamentului se dovedeste a fi de cele mai multe ori un proces indelungat, costisitor si foarte stresant. Ce mobila cumparam? Cat ne va costa instalatorul? Sunt intrebari pe care renovarea unei locuinte le ridica pentru fiecare dintre noi. Insa situatia se schimba cand vorbim de produsele de lux.

In general, penthouse-urile sunt finisate pana in cel mai mic detaliu de firme de design interior, beneficiaza de mobilier de lux si sunt complet echipate. Tot ce trebuie sa faca proprietarul este sa se mute si sa se bucure de aceasta locuinta deosebita.

Pentru cei care doresc sa-si decoreze locuinta dupa gustul propriu, dezvoltatorii ofera si penthouse-uri nemobilate. "Oferim toate serviciile de care clientul are nevoie, de la restaurant pana la curatenia apartamentului. Propunem un stil de viata exclusivist, nu doar un apartament", comenteaza Edward Popescu, director general Monte Carlo Palace.

Traditionalul balcon folosit pe post de camara sau uscatorie este inlocuit de terase de pana la 200 de mp, amenajate cu gazon, vegetatie, sezlonguri si ofera o priveliste panoramica asupra orasului. "Penthouse-urile pe care le oferim au suprafete cuprinse intre 320 si 460 mp. Preturile pornesc de la 580 000 euro si ajung la 820 000 euro pentru un penthouse de 460 de mp, mobilat si cu o panorama superba a Bucurestiului", mai spune directorul general Monte Carlo Palace.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#penthouse Romania , #apartamente