Afla cum te poti angaja intr-o institutie a UE pe un salariu de 4.000 de euro

Marti, 23 Februarie 2010, ora 06:40
14617 citiri
Afla cum te poti angaja intr-o institutie a UE pe un salariu de 4.000 de euro

Crezi ca poti face mai mult, dar nimeni nu-ti ofera aceasta sansa in tara? Te-ai saturat sa fii european numai cu numele? Afla de pe Ziare.com cum poti ajunge sa lucrezi la Bruxelles, Strasbourg sau Luxembourg, ca parte a masinariei ce tine Europa in picioare.

Drd. Mihaela Stroe, training manager Euroconcurs, va raspunde zilnic, timp de o saptamana, intrebarilor voastre referitoare la procesul de inscriere si pregatire pentru obtinerea unui job in institutiile europene.

Raspunsurile la intrebari vor fi oferite de marti, 23 februarie, pana vineri, 26 februarie.

In luna martie a acestui an, Oficiul European de Selectie a Personalului (EPSO) va lansa procedura de selectie pentru Administratori (AD5) in institutiile Uniunii Europene.

Posturile oferite sunt platite cu un salariu de baza de 4.190 de euro, insa acesta poate ajunge pana la un maxim lunar de 17.000 de euro, pentru niveluri superioare, AD 11 si AD 12.

La competitia din luna martie pot participa absolventii de facultate care au pregatire in domeniile Administratie Publica Europeana, Drept, Economie, Audit si IT&C.

Informatii detaliate despre inscrierea in competitia pentru un job in structurile UE pot fi gasite pe pagina web a Oficiului European de Selectie a Personalului si pe site-ul Euroconcurs.ro.

Daca iti surade ideea, studiile iti permit, iar o a doua limba de circulatie europeana nu iti mai pune niciun fel de probleme, tot ce ai de facut este sa completezi formularele de inscriere, cu multa atentie si suficienta rabdare, pentru a-ti incepe aventura europeana.

Poti pune intrebari si afla mai multe detalii de la drd. Mihaela Stroie, training manager al Euroconcurs, companie specializata in pregatirea si consilierea candidatilor pentru joburi in institutii europene.

Lasa intrebarea ta intr-un comentariu la finalul acestui articol, iar coordonatorul Euroconcurs iti va raspunde. Pentru a putea posta o intrebare trebuie sa ai cont pe Ziare.com si sa fii logat.

Daca vrei sa afli cand ti s-a raspuns la intrebare, bifeaza optiunea "Vreau sa fiu instiintat prin e-mail cand am un raspuns la comentariu", inainte de a-ti adauga comentariul.

Vrei si mai multe informatii? Ziare.com te invita, miercuri, de la ora 11:00, sa discuti fata in fata cu drd. Mihaela Stroe, in cadrul emisiunii "Cum te poti angaja intr-o institutie UE?", in direct, la Televiziunea Ziare.com.

Pentru a putea participa la emisiune puteti intra nelogat, insa daca vreti sa comentati, trebuie sa aveti cont pe Ziare.com si sa fiti logat.

Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Vești bune pentru utilizatorii iOS! Apple vrea să introducă două opțiuni noi de culoare pentru seria iPhone 16
Apple se pregătește să aducă pe piață modelele iPhone 16 Pro și iPhone 16 Pro Max în două noi opțiuni de culoare: Desert Titanium și Titanium Grey, potrivit ultimelor informații...
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Avocat celebru, speriat de introducerea banilor care expiră, pe model chinezesc: „Am zis că nu se poate, dar se va întâmpla din 2030"
Sergiu Vasilescu, unul dintre cei mai cunoscuți avocați din România, specializați în fiscalitate, respectiv în crypto, avertizează cu privire la pericolul iminent cu care se vor confrunta...
#joburi institutii europene, #competitie joburi UE, #concurs joburi institutii UE , #anunturi