Înapoi la listarea arhivei

07 Februarie 2007 - Caldura si apa calda la Nehoiu

Localnicii din orasul buzoian Nehoiu vor avea apa calda la robinete, incepand din acest an, dupa ce o firma cu capital romano-danez s-a apucat sa modernizeze centrala termica a orasului.

07 Februarie 2007 - Conservatori cu simt de raspundere

Valerian Tuclea presedintele filialei Buzau a Partidului Conservator spune ca pe ansamblu bugetul pe acest an este mult mai realist decat cel de anul trecut.

07 Februarie 2007 - Control la "tineret"

Valerian Tuclea seful Directiei pentru Tineret Buzau spune ca verificarile vor viza mai multe aspecte ale activitatii institutiei si anume actele contabile ,precum si modul in care au fost cheltuiti

07 Februarie 2007 - Fermierii pot depune cereri de plata

Conform conducerii Agentiei de Plati buzoienii interesati pot depune cererile incepand cu 1 martie- termenul limita fiind pana pe 15 mai.

07 Februarie 2007 - Tinerii buzoieni reprezinta Romania

Criteriul de selectie la acest proiect se bazeaza pe buna cunoastere a limbii engleze dar si pe rezultatele la invatatura.

07 Februarie 2007 - Patinoar incins la Buzau

Valerian Tuclea presedintele filialei locale a Partidului Conservator spune ca acest parteneriat este incorect si din punct de vedere moral .

07 Februarie 2007 - Un batran a ars de viu

Comisarul sef Marian Serbulea, purtatorul de cuvant al Inspectoratului judetean de Politie Buzau, spune ca batranul a mers la o plantatie de vita de vie proprietate personala la circa un km de sat,