Înapoi la listarea arhivei

09 Iulie 2008 - Concurs interjudetean intre serviciile voluntare de urgenta

Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Neron Lupascu din Buzau este de miercuri gazda concursurilor profesionale ale Serviciilor voluntare si private pentru situatii de urgenta editia 2008, etapa

09 Iulie 2008 - Sindicalistii au iesit in strada

Peste 200 de sindicalisti din cadrul Cartel Alfa si CNSRL Fratia au protestat astazi, in Piata "Mihai Viteazul" din Craiova, nemultumiti de faptul ca Guvernul Romaniei refuza sa mareasca salariu

09 Iulie 2008 - Peste 900 de locuri de munca pentru tinerii care parasesc sistemul de protectie

Agentia judeteana Buzau pentru Ocuparea Fortei de Munca pune la dispozitia tinerilor care parasesc sistemul de protectie a copilului peste 900 de locuri de munca oferite de 44 de agenti economici.

09 Iulie 2008 - Sedintele Consiliului Local Ramnicu Sarat, in direct la tv

Sedintele Consiliului Local Ramnicu Sarat vor fi transmise, incepand cu luna iulie, in direct pe un post de televiziune local, transmite corespondentul ROMPRES.

09 Iulie 2008 - Buzau: Cioban omorat de fulger

Un cioban de 51 de ani angajat la o stana din localitatea Scortoasa, a fost gasit decedat marti seara pe o coasta unde pazea oile, transmite corespondentul AMOS News.

09 Iulie 2008 - Inundatii la Grebanu

O ploaie torentiala, care s-a produs marti dupa amiaza pe raza comunei Grebanu, a inundat doua gospodarii din satul Gomesti.