Înapoi la listarea arhivei

21 Aprilie 2011 - Dan Tulpan: "Trebuie avut grija de fiecare ramura sportiva"

Presedintele Gloriei se plaseaza pe pozitii neutre in privinta conflictului dintre echipa de handbal feminin HCM si cea de rugby Stejarul in privinta banilor alocati de Consiliul Judetean.

21 Aprilie 2011 - Mihai Ciobanu: "Din bun simt, jucatorii nu si-au depus memorii!"

Parcursul remarcabil al Gloriei din campionat este umbrit de situatia financiara grava cu care se confrunta clubul din Cring.

21 Aprilie 2011 - Viorel Filimon: "Calificarea am pierdut-o in Olanda!"

Soarta calificarii a fost transata inca din mansa tur.

21 Aprilie 2011 - Viceprimarul comunei sustine ca a fost acuzat si batut de secretar

Tensiuni in Primaria Balaceanu.

21 Aprilie 2011 - Hoti deghizati in politisti bintuie peste tot

Inventivitatea hotilor e fara margini in prag de sarbatori si modalitatile de operare sint din ce in ce mai inteligente.

21 Aprilie 2011 - "Scandalul Botis" va afecta imaginea P.D.-L.

"Scandalul Botis", cel mai nou iscat pe scena politica romaneasca nu putea sa scape neexploatat de liderul pedelistilor de la Buzau, deputatul Cezar Preda, mai ales ca el este prezent si in

21 Aprilie 2011 - 3 familii, 8 copii, 5 adulti si un apartament

Intr-un apartament de doar doua camere din cartierul Brosteni isi duc traiul zilnic, laolalta, nu mai putin de 13 persoane, batrini, someri, copii si bolnavi, toti de pe urma unei pensionare si a

21 Aprilie 2011 - Carnea de miel, cu 25% mai scumpa fata de anul trecut

Carnea de miel se vindea miercuri, in Piata Centrala din Buzau, cu 25 de lei kilogramul, cu 25% mai mult decat anul trecut. "Pretul mieilor pentru Sarbatorile Pascale a crescut de la o zi la alta.

21 Aprilie 2011 - Peste o suta de donatori vin zilnic la Centrul de sange

Aproape o mie de persoane au donat sange la centrul din Buzau in ultimele doua saptamani in schimbul unor bonuri valorice pentru alimente. 'Peste o suta de persoane vin zilnic sa doneze sange.

21 Aprilie 2011 - Manelistul Nicolae Guta, taxat de politistii buzoieni pentru nepurtarea centurii de siguranta

Cunoscutul manelist, Nicolae Guta, a fost nevoit la sfarsitul saptamanii trecute sa le lase politistilor de la serviciul rutier Buzau o parte din bacsisul obtinut la un spectacol.

21 Aprilie 2011 - Vasile Nita: "Am cazut fizic si psihic"

Superioritatea echipei iesene in meciul de simbata a fost recunoscuta de oficialii Stejarului. Impotriva unei formatii cu o vasta experienta in Divizia Nationala, "stejarii" au rezistat doar in prima