Înapoi la listarea arhivei

29 August 2011 - Noua lege a Educatiei modifica reteaua scolara din judet

Din aceasta toamna, unele din scolile si gradinitele din judetul Buzau vor suferi o serie de transformari. Din 12 septembrie, scolile generale si liceele cu mai putin de 300 de elevi isi vor pierde

29 August 2011 - S-au decernat medaliile!

Vineri seara s-au decernat medaliile laureatilor la Campionatul European de Rachetomodelism desfasurat pe parcursul saptaminii trecute la Costesti.

29 August 2011 - Dan Paveliuc: "O victorie a muncii de echipa!"

La finalul jocului, tehnicianul rimnicean, Dan Paveliuc, s-a aratat multumit de rezultat, considerind ca echipa sa a avut si noroc. "A fost un joc dificil in compania unei echipe bune.

29 August 2011 - Un buzoian a fost eliminat din examenul de bacalaureat, mai poate incerca tocmai peste doi ani

Un candidat de la Grupul Scolar "Costin Nenitescu", din Buzau, a fost eliminat din examenul de Bacalaureat, dupa ce comisia a descoperit un telefon asupra sa.

29 August 2011 - Mondenii, spectacol la Buzau

Buzoienii iubitori de teatru au ocazia sa vada marti, cu incepere de la ora 18.00, pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor, spectacolul "Barbatii sunt de pe Marte, femeile sunt de pe Venus".

29 August 2011 - Alesii buzoienilor au facut averi de top

Constantin Boscodeala, Victor Mocanu si Paul Beganu au reusit sa isi cumpere mai multe case si sa faca avere.

29 August 2011 - Primaria se imprumuta pentru asfaltari

Municipalitatea buzoiana si-a planificat sa inceapa in aceasta toamna reabilitarea a sapte dintre cele mai importante strazi din oras, fondurile necesare urmand sa fie obtinute prn contractarea unui