Înapoi la listarea arhivei

02 Noiembrie 2011 - S-a sfirsit recenzarea

Recensamintul populatiei si al locuintelor a luat sfirsit. 440.347 persoane au fost recenzate in Buzau, dupa aproape doua saptamini, timp in care recenzorii au strabatut in lung si in lat judetul.

02 Noiembrie 2011 - 11 permise retinute si 263 de contraventii constatate intr-o singura zi

In prima zi a acestei saptamini, politistii cu atributii pe linie rutiera au constatat 263 de contraventii la regimul circulatiei pe drumurile publice, valoarea totala a amenzilor aplicate fiind de

02 Noiembrie 2011 - Afaceri ilegale cu materiale reciclabile

Politistii au inceput urmarirea penala impotriva unui barbat de 60 de ani din Pogoanele, sub aspectul savirsirii infractiunilor de delapidare si evaziune fiscala.

02 Noiembrie 2011 - Tigari de contrabanda gasite in urma unor perchezitii la Pogoanele

Politisti din cadrul Politiei oras Pogoanele au efectuat luni trei perchezitii la locuinta unei femei in virsta de 43 de ani, a unui barbat de 50 de ani si la sediul unei societati comerciale

02 Noiembrie 2011 - Ne trebuie subprefect , dar nu este neaparat necesar

A trecut mai bine de o saptamina de cind judetul Buzau nu mai are subprefect.

02 Noiembrie 2011 - S-a rezolvat problema incalzirii in scoli

Astazi vor reintra lucrurile in normalitate si la Scoala generala nr. 10 din cartierul buzoian Mihai Viteazu. Dupa ce luni si marti conducerea institutiei a luat masura suspendarii cursurilor din

02 Noiembrie 2011 - Tentativa de furt la un bancomat din municipiul Buzau

Alerta printre politistii buzoieni, dupa ce aseara au descoperit montat pe un bancomat din municipiu un dispozitiv de furat bani.

02 Noiembrie 2011 - Bancomat piratat, descoperit in Buzau

Alerta printre politistii buzoieni, dupa ce marti seara au descoperit montat pe un bancomat din municipiu un dispozitiv de furat bani.

02 Noiembrie 2011 - Schimb de experienta intre politistii italieni si cei din Buzau

La sfarsitul saptamanii trecute, Inspectoratul de Politie Judetean Buzau a primit vizita unei delegatii a Clubului Sportiv al Politiei Municipale Riccione, din Italia.

02 Noiembrie 2011 - Groaznic dupa pauza

Infringere usturatoare pentru echipa locala de handbal in deplasarea de la Bucuresti, cu Rapid.