Înapoi la listarea arhivei

23 Aprilie 2012 - H.M. a rezistat doar o repriza in fata Rapidului

A doua infringere pentru Handbal Municipal. Simbata dimineata, la Sala Sporturilor, elevele lui Romeo Ilie au dat piept cu liderul campionatului, Rapid Bucuresti.

23 Aprilie 2012 - A iesit din nou soarele pe strada Olimpiei!

Olimpia a simtit din nou gustul victoriei. Dupa trei partide de seceta, rimnicenii au bifat un succes extrem de pretios in fata lui Sporting Suceava, scor 2-0, la capatul unui meci in care au avut

23 Aprilie 2012 - A batut vintul prin hoteluri

Statisticile ce privesc anul 2011, arata ca, turismul nu este punctul forte al Romaniei. In ciuda unui relief divers, cu atractii geografice exceptionale, sintem ocoliti de turisti.

23 Aprilie 2012 - Aproape 200 de intreruperi de sarcina in Maternitate

Intr-o perioada in care exista diverse metode contraceptive, care nu implica riscuri si sint nedureroase, numarul femeilor care recurg lunar la avort este inca mare.

23 Aprilie 2012 - 80 de sectii de votare in municipiul Buzau

Calendarul alegerilor locale din 10 iunie, este parcurs intocmai de autoritatile judetului. La sfirsitul saptaminii trecute a fost publicat pe site-ul prefecturii Buzau, tabelul cu sectiile de votare

23 Aprilie 2012 - Horjea este iar candidatul P.D.-L. pentru Primaria Rimnicului

Evolutia organizatiei municipale PD-L Rimnicu-Sarat, pare un scenariu de telenovela sud-americana.

23 Aprilie 2012 - Prins in timp ce fura bere dintr-un bar

Un tinar a fost surprins in timp ce sustragea mai multe bunuri dintr-un bar, din municipiul Buzau. El a fost prins chiar de administratorul barului, care a apelat imediat la S.N.U.A.U. "112".

23 Aprilie 2012 - S-a sustras platii impozitului pe venit

Politistii din cadrul Serviciului de Investigare a Fraudelor Buzau, au inceput urmarirea penala impotriva unui barbat in virsta de 38 de ani, din comuna Tintesti.

23 Aprilie 2012 - Alunecarile de teren continua la Berca

In comuna Berca a avut loc o noua alunecare de teren, pe Drumul Judetean 203 L, iar soseaua care duce spre Manastirea Ratesti este acum surpata in doua locuri.

23 Aprilie 2012 - Liste de candidati pe ultima suta de metri

Duminica a fost prima zi de depunere a candidaturilor pentru functia de primar, consilieri locali si judeteni pentru alegerile din 10 iunie, la Biroul Electoral Judetean.

23 Aprilie 2012 - Tociu, obsesia actualului primar de Rimnic

Recent desemnatul candidat al PSD Buzau pentru primaria Rimnicu-Sarat, Ionel Tociu, a devenit o obsesie pentru actualul primar al orasului, preotul Viorel Holban, candidatul liberalilor buzoieni

23 Aprilie 2012 - Sfantul Gheorghe, sarbatorit in casele a peste 34.000 de buzoieni

Un million de romani poarta numele Sfantului Gheorghe iar in Buzau sunt peste 34 de mii de persoane care isi sarbatoresc astazi, onomastica.

23 Aprilie 2012 - 80 % si din sezonul viitor

Mihai Ciobanu este adeptul continuitatii la nivelul lotului.

23 Aprilie 2012 - H.M. da replica liderului

Partida extrem de dificila pentru Handbal Municipal.

23 Aprilie 2012 - A.N.L.-urile, repuse pe tapet de Executiv

Guvernul a aprobat un nou program de constructie a unor locuinte tip ANL cu sprijinul firmelor private, insa, fata de alte perioade, increderea populatiei in astfel de masuri a scazut drastic.

23 Aprilie 2012 - Agricultorii au nevoie de o banca pentru finantare

In conditiile in care nu mai sint banci comerciale romanesti care sa sprijine agricultura, agricultorii au nevoie de o banca pentru finantarea agriculturii si a mediului rural, potrivit ministrului

23 Aprilie 2012 - Buzaul s-a infratit cu raionul Soroca din Republica Moldova

De ziua orasului, Buzaul s-a infratit cu raionul Soroca din Republica Moldova, documentul ce a pecetluit unirea celor doua administratii, avind drept scop stringerea legaturilor economico-sociale si

23 Aprilie 2012 - Pajistile dintre Hales si Ciolanu au fost invaluite in fum de gratar

Buzoienii incep sezonul picnicurilor cu timiditate.

23 Aprilie 2012 - A comercializat cai dar a uitat sa isi plateasca taxele si impozitele

Politistii au inceput urmarirea penala impotriva unui barbat in varsta de 38 de ani, din comuna Tintesti, pentru infractiunea de evaziune fiscala.