Înapoi la listarea arhivei

07 Ianuarie 2013 - Burducea a contestat

Adrian Burducea, presedintele organizatiei municipale a PDL, a contestat la forurile superioare ale partidului decizia luata de deputatul Cezar Preda de a-i ridica sprijinul politic, pierzindu-si

07 Ianuarie 2013 - Miscari de trupe la Handbal Municipal

Handbal Municipal a perfectat primele doua transferuri din pauza de iarna. Este vorba de doua junioare II de la LPS, care vor evolua sub comanda lui Romeo Ilie cu dubla legitimare, Alexandra Ciolpan

07 Ianuarie 2013 - Olimpia viseaza la podium in retur

Olimpia Rm. Sarat a terminat turul de campionat pe locul 7, cu 18 puncte, dar, dupa evolutia din prima parte a campionatului, pozitia din clasament nu reflecta jocul prestat de rimniceni.

07 Ianuarie 2013 - C.S.M., clubul celor mai buni

2012 a fost cel mai performant an din istoria Clubului Sportiv Municipal Buzau. In anul recent incheiat, sportivii clubului au obtinut un numar record de medalii de aur la Campionatele Nationale, 24.

07 Ianuarie 2013 - Aproape 45 de mii de buzoieni isi sarbatoresc astazi onomastica

La nivel national, aproape doua milioane de romani isi sarbatoresc astazi, de ziua Sfantului Ioan Botezatorul, onomastica.

07 Ianuarie 2013 - Accident mortal pe podul din Zona Industriala

Un grav accident de circulatie a avut loc in urma cu cateva minute pe podul din bariera Brailei, eveniment soldat cu un mort si trei persoane ranite grav.

07 Ianuarie 2013 - In Baragan, si caii sunt botezati, ca sa fie sanatosi tot anul

Din batrani se stie ca animalele stropite cu agheazma vor fi sanatoase si de nadejde stapanilor, tot restul anului. Tinerii au venit calare la biserica, din toate catunele comunei Smeeni.