Înapoi la listarea arhivei

24 Martie 2014 - Directorul AJOFM Ionel Tociu, grav ranit in accidentul dupa E85

Persoana decedata in accidentul de la Oreavu era Radu Vasile, angajat in cadrul AJOFM Buzau.

24 Martie 2014 - Leon Rusu, profesorul de muzica acuzat de coruptie sexuala, a fost achitat

Judecatorul a decis sa schimbe incadrarea juridica a unora dintre faptele de care era acuzat dascalul si a constatat ca alte fapte de care era acuzat nu mai sunt incriminate de noul Cod Penal.

24 Martie 2014 - Accident grav pe DN2, in judetul Buzau: Un mort si patru raniti

O persoana a murit si alte patru si-au pierdut viata, luni dupa-amiaza, in urma unui accident grav produs pe DN 2 (E 85) in zona localitatii buzoiene Oreavu.

24 Martie 2014 - Un bucurestean si-a pierdut mama intr-un accident rutier pe care l-a provocat

Accidentul s-a produs pe DN 2 E 85, la limita judetelor Buzau si Vrancea. La volanul autoturismului in care a sfarsit femeia de 63 de ani se afla chiar fiul acesteia.

24 Martie 2014 - La 11 metri de un punct!

Gloria Buzau la un pas de un egal de aur

24 Martie 2014 - Alba ca Zapada, Goe si Bubico isi dau intalnire de Ziua Mondiala a Teatrului la Colegiul Pedagogic

Evenimentul va incepe la orele 19.00 si va fi coordonat de Adrian Nicolae, profesor la Cercul de Teatru de la Palatul Copiilor'

24 Martie 2014 - Lacrimi si revolta: colega fetei omorate la Potoceni, rechemata la locul accidentului / "Anchetatorii au incercat sa-mi reproseze lucruri, pentru a-i scoate pe altii"

Se va face sau nu dreptate? Aceasta esteintrebarea la care pare ca raspunsul nu va veni curand. La Potoceni s-a consumat, vineri, inca o etapain procesul

24 Martie 2014 - Soferul turc care a lasat parcul Crang fara portile din fier forjat era baut

Turc baut si bun de plata dupace, zilele trecute, a facut praf portile din fier forjat ale parcului Crang. Soferul strain, in varsta de 1

24 Martie 2014 - Verdict greu in dosarul de coruptie sexuala a profesorului de muzica Leon Rusu?

Profesorul de muzica Leon Rusu si-a asteptat in zadar, vineri, sentinta in dosarul in care este judecat pentru coruptie sexuala. Judecatorul de caz a decis sa amane pana astazi pronuntarea in proces.

24 Martie 2014 - Calea feratasi-a cerut iar tributul: Batrana calcata de tren sub pasarela din apropierea Garii Buzau

Moarte cumplita pentru o femeie de 75 de ani din Buzau. Femeia se intorcea, sambata, de la biserica si nu a mai urcat pe pasarela ce face legatura cu cartierul

24 Martie 2014 - Buzoian bagat la arest pentru contrabanda cu tigari din Ucraina

Criza din Ucraina nu a descurajat contrabanda cu tigari. Dimpotriva, pe strazile orasului, vanzatorii ambulanti de tigari trecute in Romania peste granita estica a tarii sunt la fel de multi.