Înapoi la listarea arhivei

13 Noiembrie 2014 - Val de viroze provocat de vremea capricioasa

Lor li se adauga 821 de persoane care au fost diagnosticate cu pneumonie in ultima saptamana, 24 fiind spitalizate pentru a putea fi observate atent de catre medicii specialisti.

13 Noiembrie 2014 - Buzaul va fi impanzit de mii de luminite multicolore

In aceste zile, pe strazile principale din oras sunt montate ghirlande ornamentale frumos colorate, iar in zona centrala zeci de perdele luminoase. "Luminile festive de sarbatori de pe principalele

13 Noiembrie 2014 - Angajarile de la Spitalul Judetean Buzau, reluate la inceputul anului viitor

Concursul este programat in luna ianuarie iar dosarele candidatilor pot fi depuse pina pe 26 noiembrie la Serviciul de Resurse Umane.

13 Noiembrie 2014 - Fostul director al Liceului Tehnologic din Vernesti,arestat dupa ce a cerut spaga la Bac

Cantaretul Valentin Ghencea nu a fost niciodata un elev silitor si timp de patru ani sa chinuitsa promoveze bacalaureatul.

13 Noiembrie 2014 - Arta populara si influenta ei asupra culturii europene, proiect Comenius la Colegiul National "Mihai Eminescu"

In perioada 8-15 noiembrie 2014, Colegiul National "Mihai Eminescu" este gazda proiectului finantat de Comisia Europeana "Folk art and its influence on european culture/Arta populara si influenta ei

13 Noiembrie 2014 - Buzoianul Emil Moise, victorie la Curtea Constitutionala impotriva orelor de Religie

Curtea Constitutionala a decis, miercuri, ca obligatia de a face cerere pentru ca un elev sa nu participe la ora de religie, prevazuta in Legea educatiei, este neconstitutionala, oficiali ai Curtii

13 Noiembrie 2014 - Doua ambulante noi de tip B2 vor interveni la urgente din aceasta saptamana

Parcul auto al Serviciului de Ambulanta Judetean Buzau s-a marit saptamana trecuta cu doua autospeciale noi, Citroen Jumper de tip B 4x2.

13 Noiembrie 2014 - Peste 5.700 de carduri de sanatate au fost emise degeaba

Peste 5.000 de carduri de sanatate s-au intors la Casa de Asigurari de Sanatate Buzau pentru ca destinatarii sunt decedati.

13 Noiembrie 2014 - Gaina pesedista, de la Ion Vasile la Victor Ponta

Presedintele organizatiei judetene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda, a afirmat, marti, la conferinta de

13 Noiembrie 2014 - Victoria "la pas" cu Spartac Bucuresti duce handbalistele din Buzau mai aproape de Liga Nationala

Cele trei puncte obtinute de Handbal Municipal Buzau, duminica, in fata bucurestencelor de la Spartac, duc echipa antrenata de Romeo Ilie mai aproape de primul esalon din tara.