Articole despre "angajari concurs buzau"

Rezultatele 1 - 30 din 54 (0.432 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Cum a supt "garda pretoriana" a fostului primar Boscodeala din bugetul local al municipiului Buzau

Luni, 22 August 2016, ora 05:14

Cum a supt "garda pretoriana" a fostului primar Boscodeala din bugetul local al municipiului BuzauJaf in banul public, asta au constatat inspectorii Camerei de Conturi Buzau in urma controlului efectuat in aceasta vara la Primaria Buzau, control care vizeza modul in care a fost cheltuit bugetul local in anul 2015 sub comanda fostului primar Constantin Boscodeala. Iar una dintre marile lovituri date banului public de catre administratia condusa de fostul primar a fost aceea a cheltuirii ilegale de fonduri prin intermediul Politiei Locale.

Conform raportului intocmit de inspectorii financiari ai Camerei de Conturi Buzau, citat de www.ancheteonline.ro, Constantin Boscodeala si-a constituit o adevarata armata ,,personala" formata dintr-un numar-record de politisti locali, care au trait regeste pe perioada administratiei sale. Fara sa tina cont de lege, fostul edil a umflat organigrama pentru Politia Locala, angajand, peste norma, 354 de persoane. Cheltuielile pe 2015, pentru aceasta ,,garda pretoriana" s-au ridicat la suma de 11.277.674,6 lei, considerata prejudiciu adusa bugetului local.

Potrivit aceluiasi document, Consiliul Local Buzau a aprobat, in anul 2015, la cererea edilului Boscodeala, organigrama si statul de plata cu un numar de personal supradimensionat. Astfel, s-a constatat ca bugetul local a angrenat o suma de 34.915 lei/politist local, iar valoarea cheltuielilor de personal pentru cele 323 de persoane angajate in plus a ajuns la suma de 11.277.674,6 lei, care ar putea fi considerata prejudiciu adus bugetului local. ,,Persoanele cu atributii din cadrul UATM ...

Actualitate / stiri Actualitate139 vizite[ Opinia Buzau ]

IPJ Buzau a deschis robinetul angajarilor din sursa externa

Miercuri, 10 August 2016, ora 05:11

IPJ Buzau a deschis robinetul angajarilor din sursa externaSe cauta inginer pentru Serviciul Logistica, mecanic auto, fochist, referenti si instalatori

Inspectoratul de Politie Judetean Buzau organizeaza concurs/examen pentru ocuparea a opt posturi vacante de executie de personal contractual, recrutat din sursa externa.

Este vorba de un post de muncitor calificat IV-I cu atributii de mecanic auto, pentru Serviciul Logistic, si trei posturi vacante de executie, personal contractual, de referent IA la Serviciul de Investigatii Criminale, la Biroul de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Buzau si la Biroul Rutier din cadrul Politiei Municipiului Buzau.

Inscrierea candidatilor se va face pana la 10 august 2016 (inclusiv), la sediul IPJ Buzau. De asemenea, pana pe 11 august sunt asteptate inscrieri pentru postul de inginer la Serviciul Logistic, Compartimentul Administrarea Patrimoniului Imobiliar, iar pana la data de 12 august pentru posturile de muncitor calificat (instalator) la Serviciul Logistic, muncitor calificat (instalator sanitar si de gaze) la Politia Municipiului Ramnicu Sarat, muncitor calificat cu atributii de fochist, la Politia Oras Pogoanele.

Relatii suplimentare privind conditiile de participare, documentele necesare inscrierii, bibliografia si tematica se pot obtine la sediul institutiei in zilele lucratoare, la numarul de telefon 0238/ 402.009 sau 0238/402. 112. De asemenea, informatiile pot fi accesate pe site-ul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau la Sectiunea/ Cariera.

Actualitate / stiri Actualitate143 vizite[ Opinia Buzau ]

IPJ face angajari de personal contractual

Joi, 28 Iulie 2016, ora 05:12

IPJ face angajari de personal contractualInspectoratul de Politie Judetean Buzau organizeaza concurs/examen pentru ocuparea a patru posturi vacante de executie de personal contractual, recrutat din sursa externa.

Este vorba de un post de muncitor calificat IV-I cu atributii de mecanic auto, pentru Serviciul Logistic si trei posturi vacante de executie, personal contractual, de referent IA la Serviciul de Investigatii Criminale, la Biroul de Ordine Publica din cadrul Politiei Municipiului Buzau si la Biroul Rutier din cadrul Politiei Municipiului Buzau.

Inscrierea candidatilor se va face pana la 10 august 2016 (inclusiv), la sediul IPJ Buzau.

Relatii suplimentare privind conditiile de participare, documentele necesare inscrierii, bibliografia si tematica se pot obtine la sediul institutiei in zilele lucratoare, la numarul de telefon 0238/402.009 sau 0238/402.112.De asemenea, informatiile pot fi accesate pe site-ul Inspectoratului de Politie Judetean Buzau la Sectiunea/Cariera.

Actualitate / stiri Actualitate148 vizite[ Opinia Buzau ]

Cum a pus "clica" lui Boscodeala bete in roate unui concurs care ar fi facut curatenie in aparatul executiv al Primariei

Marti, 26 Iulie 2016, ora 05:12

Cum a pus "clica" lui Boscodeala bete in roate unui concurs care ar fi facut curatenie in aparatul executiv al PrimarieiCriza administrativa cu care se confrunta Primaria Buzau se acutizeaza. Concursul organizat de municipalitate cu scopul de a reduce deficitul de personal dar si pentru o curatire a aparatului executiv de ramasitele "erei Boscodeala" a fost suspendat pe termen necunoscut. Aceasta, dupa ce cu cateva zile inainte de sustinerea probelor, care ar fi trebuit sa debuteze ieri, s-a constatat ca procedura nu indeplineste prevederile legale.

Mai exact, pentru ca in cazul probei de testare a cunostintelor de operare PC nu fusese indicata bibliografia specifica, asa cum cere legea. Astfel ca primarul Constantin Toma a decis anularea concursurilor pentru ocuparea a nu mai putin de 22 de functii, unele ramase vacante dupa ce DIICOT a facut curatenie in Directia Economica.

"Va comunicam ca s-a constatat existenta unor deficiente in respectarea prevederilor legale privind organizarea acestui concurs, respectiv pentru proba suplimentara de testare a cunostintelor de operare PC, programata in data de 25.07.2016, ora 10.00, nu a fost indicata bibliografia specifica, asa cum prevede art. 47, alin. (1) si alin. (2) din H.G. nr. 611/2008 pentru aprobarea normelor privind organizarea si dezvoltarea carierei functionarilor publici. Am solicitat suspendarea concursului, conform prevederilor art. 73, alin. (2) din H.G. nr. 611/2008. Noile conditii de desfasurare si participare la concursul de recrutare vor fi anuntate in timp util pe site-ul www.primariabuzau.ro si avizierul institutiei. Candidatii ...

Actualitate / stiri Actualitate188 vizite[ Opinia Buzau ]

Au fost anulate concursurile de angajare in Primaria Buzau, din cauza unor vicii de organizare

Luni, 25 Iulie 2016, ora 13:58

Au fost anulate concursurile de angajare in Primaria Buzau, din cauza unor vicii de organizareConducerea Primariei Buzau a anulat concursul pentru ocuparea a 22 de posturi in Palatul Comunal. Examenul era programat pentru astazi, insa decizia a fost luata cu cateva zile inainte de sustinerea probelor. Masura a fost decisa din cauza nerespectarii prevederilor legale privind organizarea concursului.

Mai exact, pentru proba de testare a cunostintelor de operare PC nu fusese indicata bibliografia specifica, asa cum cere legea. Candidatii care au depus dosare de concurs isi pot recupera, la

Actualitate / stiri Actualitate30 vizite[ Stiri de Buzau ]

Concursuri de angajare in Primaria Buzau, anulate dupa descoperirea unei nereguli in faza de organizare

Luni, 25 Iulie 2016, ora 09:59

Concursuri de angajare in Primaria Buzau, anulate dupa descoperirea unei nereguli in faza de organizareConducerea Primariei Buzau a anulat concursul pentru ocuparea a 22 de posturi in Palatul Comunal. Examenul era programat pentru astazi, insa decizia a fost luata cu cateva zile inainte de sustinerea probelor. Masura a fost decisa din cauza nerespectarii prevederilor legale privind organizarea concursului.
Mai exact, pentru proba de testare a cunostintelor de operare PC nu fusese indicata bibliografia specifica, asa cum cere legea. Candidatii care au depus dosare de concurs isi pot recupera, la

Actualitate / stiri Actualitate42 vizite[ Adevarul ]

O noua organigrama la Palatul Comunal, 22 posturi scoase la concurs

Marti, 05 Iulie 2016, ora 22:17

O noua organigrama la Palatul Comunal, 22 posturi scoase la concursPrimaria Buzau se afla pe ultimele locuri in tara in ceea ce priveste activitatea functionarilor publici. O spune noul primar al municipiului Buzau, Constantin Toma. Imediat ce s-a instalat la virful Palatului Comunal, edilul sef a trecut la o analiza riguroasa a subalternilor sai si a activitatii acestora. Iar rezultatul l-a nemultumit profund pe primar. Constantin Toma s-a plins de calitatea functionarilor din Primariei si desi, pentru inceput, a blocat angajarile in Primarie, in cele din

Actualitate / stiri Actualitate101 vizite[ Sansa Buzoiana ]

Primaria Buzau recruteaza personal. Peste 20 de buzoieni se vor angaja in Palatul Comunal

Marti, 05 Iulie 2016, ora 13:21

Primaria Buzau recruteaza personal. Peste 20 de buzoieni se vor angaja in Palatul ComunalMunicipalitatea buzoiana a scos la concurs un numar de 22 de posturi, din cadrul mai multor directii din Palatul Comunal. Este nevoie de oameni la Serviciul Relatii cu Publicul, la Serviciul Juridic si Contencios Administrativ, la Biroul Indrumare si Control Asociatii de Proprietari, la Serviciul Urbanism si Dezvoltare Urbana.

Se mai fac angajari si la Directia Economica, la serviciile Urmarire, Executare si Colectare Creante

Actualitate / stiri Actualitate115 vizite[ Stiri de Buzau ]

Peste 20 de buzoieni se vor angaja in Primaria municipiului Buzau

Marti, 05 Iulie 2016, ora 12:27

Peste 20 de buzoieni se vor angaja in Primaria municipiului BuzauMunicipalitatea buzoiana a scos la concurs un numar de 22 de posturi, din cadrul mai multor directii din Palatul Comunal. Este nevoie de oameni la Serviciul Relatii cu Publicul, la Serviciul Juridic si Contencios Administrativ, la Biroul Indrumare si Control Asociatii de Proprietari, la Serviciul Urbanism si Dezvoltare Urbana.
Se mai fac angajari si la Directia Economica, la serviciile Urmarire, Executare si Colectare Creante

Actualitate / stiri Actualitate46 vizite[ Adevarul ]

Angajari in Politia Buzau, din randul civililor. Cei mai multi candidati opteaza pentru postul rural Vadu Pasii

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 13:46

Angajari in Politia Buzau, din randul civililor. Cei mai multi candidati opteaza pentru postul rural Vadu PasiiBuzoienii care vor sa devina politisti au sansa in aceasta perioada sa ocupe unul dintre posturile scoase la concurs de IPJ Buzau. Un numar de 26 de posturi de politie rurala au locuri vacante, incadrarea urmand sa se faca direct pe posturile de ajutor de sef de post. Inspectoratul de Politie Judetean Buzau angajeaza agenti din sursa externa la posturile rurale din Maracineni, Beceni, Bisoca, Manzalesti, Tisau, Canesti, Chiliile, Lopatari, Glodeanu Silistea, Amaru, Costesti, Florica, Merei,

Actualitate / stiri Actualitate170 vizite[ Adevarul ]

Spitalul Judetean face angajari de personal medical si auxiliar pentru maternitatea de pe Victoriei

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 18:24

Spitalul Judetean face angajari de personal medical si auxiliar pentru maternitatea de pe VictorieiMaternitatea noua din Buzau se apropie cu pasi repezi de inaugurare. Majoritatea aparaturii medicale si a mobilierului au ajuns deja in cladire, unde sunt montate de catre specialisti. Pentru ca personalul vechii maternitati este insuficient, pentru locatie de pe Victoriei sunt necesare noi angajari.

Conducerea Spitalului Judetean Buzau anunta angajarea de personal medical si auxiliar pentru maternitate intareste convingerea buzoienilor ca aceasta va functiona cat de curand, iar inscrierile

Actualitate / stiri Actualitate112 vizite[ Stiri de Buzau ]

Angajari la ISU Buzau. Incadrarile vor fi pe posturi de subofiter operativ principal

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 17:27

Angajari la ISU Buzau. Incadrarile vor fi pe posturi de subofiter operativ principalInspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Neron Lupascu" al judetului Buzau a demarat concursul in vederea incadrarii de personal pe cinci posturi de subofiter operativ principal, in cadrul Detasamentului de Pompieri Buzau. Recrutarea candidatilor se face la sediul ISU. Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofiteri in rezerva ce indeplinesc conditiile necesare, in vederea rechemarii in activitate.

Recrutarea candidatilor se face la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta

Sport / stiri Sport12 vizite[ Stiri de Buzau ]

ISU Buzau face angajari pe posturi de subofiter operativ principal

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 15:07

ISU Buzau face angajari pe posturi de subofiter operativ principalRecrutarea candidatilor se face la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Neron Lupascu" al judetului Buzau, din municipiul Buzau, str. Bistritei nr. 51, data limita de depunere a cererilor de inscriere fiind 08.04.2016, ora 16:00, urmand ca pana la 15.04.2016, ora 16:00, dosarele sa fie completate cu documentele solicitate in anunt.

Actualitate / stiri Actualitate63 vizite[ Adevarul ]

Noi examene de promovare si angajari, la Spitalul Judetean Buzau in luna aprilie

Luni, 28 Martie 2016, ora 05:14

Noi examene de promovare si angajari, la Spitalul Judetean Buzau in luna aprilieDupa ce in cursul acestei luni, personalul mediu si auxiliar sanitar al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau a fost completat cu aproape 80 de noi angajati- respectiv asistenti medicali, infirmiere, ingrijitoare si brancardieri- noi examene vor fi organizate pentru lucratorii din cea mai mare unitate sanitara din judet, in luna aprilie.

Astfel, in data de 5 aprilie este organizat examenul de promovare in treapta profesionala, pentru doua functii de personal contractual, respectiv asistent medical si infirmiera, debutanti. Acest examen va avea loc la Spitalul Judetean Buzau, iar dosarele de inscriere se vor depune pana pe 31 martie, ora 13.00, la serviciul Resurse Umane.

Alaturi de referatul de evaluare intocmit de seful ierarhic, aprobat de conducatorul institutiei, si calificativul obtinut coform fisei postului, asistentii medicali debutanti, interesati sa promoveze treapta profesionala superioara celei detinute trebuie sa aiba minim sase luni vechime, iar infirmierele trebuie sa prezinte dovada cursului de infirmiere absolvit.

Examenul de promovare a personalului contractual consta in sustinerea unei probe scrise, care va avea drept criterii cunostinte teoretice, abilitati de comunicare, capacitate de sinteza. Lucrarea elaborata de concurenti se va nota de catre fiecare membru al comisiei de examinare cu un punctaj maxim de 100 de puncte, minimul de promovare fiind de 50 de puncte.

Alaturi de acest examen care le poate aduce concurentilor promovati un grad profesional ...

Actualitate / stiri Actualitate276 vizite[ Opinia Buzau ]

Concurs de angajare la Consiliul Judetean Buzau

Vineri, 18 Martie 2016, ora 11:49

Concurs de angajare la Consiliul Judetean BuzauConsiliul Judetean Buzau face angajari! Institutia de pe Bulevardul Nicolae Balcescu organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea unor functii publice de executie vacante din cadrul aparatului de specialitate al CJ.

Dosarele de inscriere ale candidatilor se depun in termen de 20 de zile de la data publicarii, la Serviciul resurse umane si management unitati sanitare - Consiliul judetean Buzau. Iata posturile vacante:

- consilier, clasa I, gradul profesional debutant la compartiment

Actualitate / stiri Actualitate77 vizite[ Stiri de Buzau ]

683 de aspiranti pentru cele 41 de posturi de politisti la sat

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 21:11

683 de aspiranti pentru cele 41 de posturi de politisti la satTimp de cinci zile s-a stat la coada in Buzau pentru angajari in Politie. Aproape 700 de candidati si-au depus dosarele pentru unul dintre posturile de agent de ordine publica scoase la concurs de la mai multe posturi rurale. Competitia e acerba, pentru ca in judet sunt libere doar 40 locuri pentru incadrare din sursa externa si unul pentru reincadrare. "Lupta" se da intre barbati si foarte multe tinere. Astazi, in ultima zi de inscrieri, la centrul de la Clubul Politistilor s-au mai inregistrat peste 180 de cereri, astfel ca numarul candidatilor a ajuns la 683. Cea mai mare concurenta este pentru postul de ajutor sef de post de la Ziduri, unde sunt, in acest moment, 28 de candidati pe un loc, urmeaza Vadu Pasii unde sunt 26 de candidati, Pietroasele - 25, Magura si Ghergheasa cu cate 24. Pentru postul vacant de la Glodeanu Silistea sunt 19 candidati pe doua locuri vacante. De asemenea pe postul vacant pentru reincadrare de la Viperesti sunt 10 candidati inscrisi. Dupa incheierea perioadei de inscrieri, candidatii vor fi examinati medical si psihologic si vor sustine probele sportive. In 14 mai va avea loc examenul scris. Cei care vor promova nu vor putea sa paraseasca postul timp de trei ani.

Actualitate / stiri Actualitate99 vizite[ Opinia Buzau ]

Intii reinauguram, apoi vedem cu cine lucram

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 18:15

Intii reinauguram, apoi vedem cu cine lucramMaternitatea noua din Buzau se deschide luna aceasta fara taieri de panglici, dar si fara personal suficient. Angajatii sectiei au inceput deja pregatirile pentru a se muta in spatiul construit de mai bine de 4 ani, dar care abia acum este functional si dotat cu aparatura medicala.
Transferul trebuie sa se realizeze in prima jumatate a acestei luni. Apare insa o noua problema: ca sa faca fata cerintelor din noua maternitate, asistentele si infirmierele trebuie sa slucreze mai mult. Asta cel

Actualitate / stiri Actualitate69 vizite[ Sansa Buzoiana ]

Mai multe posturi ramase neocupate dupa finalizarea concursului de la Spitalul Judetean Buzau

Luni, 22 Februarie 2016, ora 08:11

Mai multe posturi ramase neocupate dupa finalizarea concursului de la Spitalul Judetean BuzauLa finalul saptamanii trecute s-a incheiat cel mai mare concurs organizat in ultimii ani de Spitalul Judetean de Urgenta, cu o oferta de 94 de locuri de munca destinate personalului mediu si auxiliar sanitar.

Interesul pentru aceste posturi vacante a fost unul urias, cu aproape 400 de candidati dornici sa fie angajati in cea mai mare unitate spitaliceasca din judet. Dupa prima proba, cea scrisa, numarul aspirantilor la posturi s-a redus semnificativ, ramanand 151 de concurenti pentru posturile de asistenti medicali calificati sau debutanti, infirmiere, ingrijitoare, brancardieri si agent DDD (dezinfectie, dezinsectie, deparazitare).

Daca, pentru ocuparea celor 40 de posturi vacante corespunzatoare personalului auxiliar, situatia angajarilor va fi clarificata in cursul zilei de astazi, odata cu solutionarea contestatiilor depuse pana vineri, 19 februarie, la registratura spitalului, angajarea pe cele 54 de locuri pentru asistente medicale a fost deja decisa, dupa recorectare si calcularea mediei finale.

Cinci posturi de asistente medicale, ramase vacante dupa concurs

Astfel, oferta facuta in acest sens de Spitalul Judetean Buzau nu a fost acoperita complet. Din cele 54 de locuri, dintre care 11 pentru asistente medicale calificate, 42 pentru debutante si un loc pentru asistent medical de farmacie, vor fi ocupate 49 prin angajarea candidatelor care au promovat concursul. Din 11 posturi corespunzatoare asistentelor medicale cu experienta au fost ocupate doar opt, cate ...

Actualitate / stiri Actualitate129 vizite[ Opinia Buzau ]

Civilii fac coada la inscrieri pentru posturile de politisti

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 18:15

Civilii fac coada la inscrieri pentru posturile de politistiS-a dat startul angajarii de perso-nal in Politie, din sursa externa. Inspec-toratele de Po-litie Judetene scot la concurs zeci de posturi de agenti, la Buzau fiind scoase la concurs 40 de locuri de agenti la posturile rurale. Inscri-erile se fac la Clubul Politistilor din municipiul Buzau, pina vineri, ora 16.00
Ieri au inceput inscrierile din sursa externa la sectiile de politie din mediul rural din judetul Buzau. In total, 40 de posturi de agent de politie au fost scoase la concurs, iar

Actualitate / stiri Actualitate50 vizite[ Sansa Buzoiana ]

Se fac angajari la Spitalul Judetean. Concurenta este mare doar pentru posturile rezervate personalului mediu si auxiliar sanitar

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 16:37

Se fac angajari la Spitalul Judetean. Concurenta este mare doar pentru posturile rezervate personalului mediu si auxiliar sanitarSpitalul Judetean de Urgenta Buzau face angajari pentru toate categoriile de personal. In timp ce concurenta este foarte mare pentru asistenti, infirmiere si brancardieri, pentru medici spitalul buzoian pare sa nu fie atractiv.

Pentru ocuparea celor aproape o suta de posturi pentru personal mediu si auxiliar sanitar, spitalul va organiza concurs pe durata a doua zile. Miercuri, candidatii ale caror dosare au fost acceptate vor da examen de angajare pentru posturile de asistenti medicali si

Actualitate / stiri Actualitate120 vizite[ Stiri de Buzau ]

Angajari la Spitalul Judetean Buzau: concurenta mare doar pentru posturile rezervate personalului mediu si auxiliar sanitar

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 16:27

Angajari la Spitalul Judetean Buzau: concurenta mare doar pentru posturile rezervate personalului mediu si auxiliar sanitarPentru ocuparea celor aproape o suta de posturi pentru personal mediu si auxiliar sanitar, spitalul va organiza concurs pe durata a doua zile. Miercuri, candidatii ale caror dosare au fost acceptate vor da examen de angajare pentru posturile de asistenti medicali si asistenti medicali debutanti, iar joi, 11 februarie, pentru posturile rezervate personalului auxiliar sanitar. In cele doua zile vor concura pe posturile puse la bataie 376 de candidati: 73 de candidati pentru 15 posturi de

Actualitate / stiri Actualitate128 vizite[ Adevarul ]

Spitalul Judetean Buzau face angajari! Aproape o suta de posturi sunt scoase la concurs

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 17:28

Spitalul Judetean Buzau face angajari! Aproape o suta de posturi sunt scoase la concursO noua tentativa a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau de a-si rezolva criza de personal medical. Cea mai mare unitate medicala din judetul Buzau scoate la concurs nu mai putin de 92 de posturi de asistent medical, infirmier, brancardier si ingrijitor. Cei interesati de aceste posturi trebuie sa sustina concurs in luna februarie.

In incercarea de a-si rezolva criza de personal medical, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau va organiza luna viitoare un nou concurs pentru

Actualitate / stiri Actualitate238 vizite[ Stiri de Buzau ]

Spitalul Judetean Buzau anunta noi angajari. Aproape o suta de posturi sunt scoase la concurs

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 17:23

Spitalul Judetean Buzau anunta noi angajari. Aproape o suta de posturi sunt scoase la concursIn incercarea de a-si rezolva criza de personal medical, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau va organiza luna viitoare un nou concurs pentru ocuparea unor posturi de posturi de asistent medical, infirmier, brancardier si ingrijitor. Consursul pentru posturile de asistente va avea loc pe 10 februarie. La o zi

Actualitate / stiri Actualitate146 vizite[ Adevarul ]

DGASPC ramane cu ,,personal contractual" pana la 1 martie 2016

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 05:14

DGASPC ramane cu ,,personal contractual" pana la 1 martie 2016Transformarea posturilor de personal contractual in posturi publice la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului va fi operabila de la 1 martie 2016. Aceasta mutare, ceruta imperativ de Camera de Conturi, va fi, deci, amanata cu doua luni, dupa ce plenul Consiliului Judetean a adoptat, joi, o hotarare in acest sens.

,,Prorogarea aplicarii cu 1 ianuarie 2016 a noii structuri organizatorice cu functii publice cu inca doua luni, respectiv pana la 1 martie 2016, este motivata de necesitatea identificarii unor solutii legale pentru diminuarea pierderilor salariale in cazul unor angajati prin trecerea la functia publica. Explicatia este data de vechimea in specialitatea studiilor pe care legislatia in domeniul functiei publice o prevede, imperativ, pentru gradele principal si superior, de 5 ani, respectiv 9 ani. Sunt angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau care si-au finalizat studiile superioare ulterior angajarii. Aceste cazuri necesita o analiza mult mai atenta", se arata in expunerea de motive care a fost supusa votului deliberativului judetean la sedinta ordinara de joi. In aceeasi hotarare se prevede si prelungirea mandatelor interimare, tot pana la 1 martie 2016, ale detinatorilor functiilor de conducere din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului, respectiv al directorului general, al directorului general adjunct asistenta sociala si al directorului general adjunct economic, ...

Actualitate / stiri Actualitate221 vizite[ Opinia Buzau ]

Spitalul Judetean Buzau face angajari. Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru spalatorese si zugravi

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 09:07

Spitalul Judetean Buzau face angajari. Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru spalatorese si zugraviSpitalul Judetean Buzau face angajari in aceasta perioada pe posturi care nu au legatura directa cu activitatea medicala. Mai exact, se cauta sase spalatorese, trei zugravi, un electrician si un instalator. Pentru toate aceste posturi se va organiza concurs in data de 20 octombrie, la ora 10.00.

Inscrierea candidatilor se va face la secretariatul comisiei de concurs, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Spitalului Judetean de

Actualitate / stiri Actualitate170 vizite[ Stiri de Buzau ]

Angajari in sistemul bugetar. Consiliul Judetean Buzau cauta 25 de consilieri si inspectori pentru mai multe servicii

Vineri, 07 August 2015, ora 14:21

Angajari in sistemul bugetar. Consiliul Judetean Buzau cauta 25 de consilieri si inspectori pentru mai multe serviciiPrimul concurs, pentru ocuparea posturilor de sef serviciu in cadrul Serviciului Cancelarie si inspector de specialitate, IA - Compartimentul Informare, Relatii Publice si Secretariat, A.T.O.P., va avea loc la sediul Consiliului Judetean Buzau, b-dul. N. Balcescu nr. 48, Buzau, in data de 17 august 2015, ora 10.00 - proba scrisa si in data de 19 august 2015, ora 14.00 - interviul.
Un alt concurs va avea loc in data de 25 august 2015, ora 10.00 - proba scrisa si in data de 27 august 2015, ora 14.

Actualitate / stiri Actualitate143 vizite[ Adevarul ]

Spitalul Judetean din Buzau are nevoie de sase medici. Afla la ce sectii se fac angajari

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 16:20

Spitalul Judetean din Buzau are nevoie de sase medici. Afla la ce sectii se fac angajariPotrivit unui anunt afisat pe site-ul Spitalului Judetean Buzau, sunt scoase la concurs cate un post de

Actualitate / stiri Actualitate111 vizite[ Stiri de Buzau ]

Spitalul Judetean din Buzau face angajari. Are nevoie de sase medici

Marti, 19 Mai 2015, ora 14:54

Spitalul Judetean din Buzau face angajari. Are nevoie de sase mediciPotrivit unui anunt afisat pe site-ul Spitalului Judetean Buzau, sunt scoase la concurs cate un post de medic pentru sectiile Cardiologie, Oncologie, Radiologie, Urologie, Unitatea de Primiri Urgente si Neonatologie.
Medicii care se vor angaja la Spitalul Judetean Buzau vor avea asigurata o prima de instalare, echivalenta cu un salariu pe o

Actualitate / stiri Actualitate85 vizite[ Adevarul ]

Angajarile de la Spitalul Judetean Buzau, reluate la inceputul anului viitor

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 06:16

Angajarile de la Spitalul Judetean Buzau, reluate la inceputul anului viitorConcursul este programat in luna ianuarie iar dosarele candidatilor pot fi depuse pina pe 26 noiembrie la Serviciul de Resurse Umane.

Sunt scoase la concurs un post de asistent medical debutant pe sectia

Actualitate / stiri Actualitate244 vizite[ Stiri de Buzau ]

Vrei sa lucrezi la stat? Mai multe institutii publice si primarii din judet fac angajari

Luni, 09 Februarie 2015, ora 05:10

Vrei sa lucrezi la stat? Mai multe institutii publice si primarii din judet fac angajariPe portalul specializat pentru posturi vacante in administratia publica din Romania, posturi.gov.ro, sunt afitate, in prezent, cateva sute de locuri de munca libere. Si in judetul Buzau, mai multe institutii publice

au scos la concurs posturi vacante.

Spre exemplu, Casa Judeteana de Pensii Buzau are nevoie de un consilier juridic clasa I, gradul profesional superior, la Serviciul Juridic, Resurse Umane ti Informatica, un inspector, clasa I, gradul profesional debutant, la Serviciul Juridic, Resurse Umane ti Informatica, un consilier, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul Plati-Prestatii, ti un referent, clasa III, grad profesional superior, la Serviciul Financiar Contabilitate ti Arhiva. Posturile vor fi ocupate pe perioada nedeterminata.

Tot patru posturi are vacante ti Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Buzau. CJAS organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unei functii de consilier, clasa I, grad profesional superior, pentru Serviciul Planificare, Relatii cu Furnizorii, a doua posturi de referent, clasa III, grad profesional superior, tot pentru Serviciul Planificare, Relatii cu Furnizorii, ti a unui post de referent, clasa III, grad profesional superior la Serviciul Buget, Financiar, Contabilitate.

Cel mai mare angajator din judet, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, a scos la concurs un post de psiholog practicant la sectia ATI ti unul de statistica medical debutant, la Serviciul statistica medicala.

Ce cauta ...

Actualitate / stiri Actualitate909 vizite[ Opinia Buzau ]


Prima   1   2   Ultima
Cele mai citite stiri
Si-a ,,cumparat" fostul primar Boscodeala cu 1,6 milioane de euro un loc de munca?
Camera de Conturi Buzau a pus in sarcina noului Executiv al Primariei Buzau recuperarea ...
Cum a supt "garda pretoriana" a fostului primar Boscodeala din bugetul local al municipiului Buzau
Jaf in banul public, asta au constatat inspectorii Camerei de Conturi Buzau in urma controlului ...
Zarva politica in jurul Crangului
O declaratie a primarului Constantin Toma care dateaza de mai bine de doua saptamani a trezit din ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor