Articole despre "angajari concurs buzau"

Rezultatele 1 - 30 din 45 (0.393 secunde)
Schimba cuvintele cautate
Filtreaza dupa data
Data inceput
Data sfarsit

Filtreaza dupa publicatie

Angajari in Politia Buzau, din randul civililor. Cei mai multi candidati opteaza pentru postul rural Vadu Pasii

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 13:46

Angajari in Politia Buzau, din randul civililor. Cei mai multi candidati opteaza pentru postul rural Vadu PasiiBuzoienii care vor sa devina politisti au sansa in aceasta perioada sa ocupe unul dintre posturile scoase la concurs de IPJ Buzau. Un numar de 26 de posturi de politie rurala au locuri vacante, incadrarea urmand sa se faca direct pe posturile de ajutor de sef de post. Inspectoratul de Politie Judetean Buzau angajeaza agenti din sursa externa la posturile rurale din Maracineni, Beceni, Bisoca, Manzalesti, Tisau, Canesti, Chiliile, Lopatari, Glodeanu Silistea, Amaru, Costesti, Florica, Merei,

Actualitate / stiri Actualitate153 vizite[ Adevarul ]

Spitalul Judetean face angajari de personal medical si auxiliar pentru maternitatea de pe Victoriei

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 18:24

Spitalul Judetean face angajari de personal medical si auxiliar pentru maternitatea de pe VictorieiMaternitatea noua din Buzau se apropie cu pasi repezi de inaugurare. Majoritatea aparaturii medicale si a mobilierului au ajuns deja in cladire, unde sunt montate de catre specialisti. Pentru ca personalul vechii maternitati este insuficient, pentru locatie de pe Victoriei sunt necesare noi angajari.

Conducerea Spitalului Judetean Buzau anunta angajarea de personal medical si auxiliar pentru maternitate intareste convingerea buzoienilor ca aceasta va functiona cat de curand, iar inscrierile

Actualitate / stiri Actualitate92 vizite[ Stiri de Buzau ]

Angajari la ISU Buzau. Incadrarile vor fi pe posturi de subofiter operativ principal

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 17:27

Angajari la ISU Buzau. Incadrarile vor fi pe posturi de subofiter operativ principalInspectoratul pentru Situatii de Urgenta "Neron Lupascu" al judetului Buzau a demarat concursul in vederea incadrarii de personal pe cinci posturi de subofiter operativ principal, in cadrul Detasamentului de Pompieri Buzau. Recrutarea candidatilor se face la sediul ISU. Sursa de recrutare face referire exclusiv la subofiteri in rezerva ce indeplinesc conditiile necesare, in vederea rechemarii in activitate.

Recrutarea candidatilor se face la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta

Sport / stiri Sport6 vizite[ Stiri de Buzau ]

ISU Buzau face angajari pe posturi de subofiter operativ principal

Vineri, 01 Aprilie 2016, ora 15:07

ISU Buzau face angajari pe posturi de subofiter operativ principalRecrutarea candidatilor se face la sediul Inspectoratului pentru Situatii de Urgenta "Neron Lupascu" al judetului Buzau, din municipiul Buzau, str. Bistritei nr. 51, data limita de depunere a cererilor de inscriere fiind 08.04.2016, ora 16:00, urmand ca pana la 15.04.2016, ora 16:00, dosarele sa fie completate cu documentele solicitate in anunt.

Actualitate / stiri Actualitate55 vizite[ Adevarul ]

Noi examene de promovare si angajari, la Spitalul Judetean Buzau in luna aprilie

Luni, 28 Martie 2016, ora 05:14

Noi examene de promovare si angajari, la Spitalul Judetean Buzau in luna aprilieDupa ce in cursul acestei luni, personalul mediu si auxiliar sanitar al Spitalului Judetean de Urgenta Buzau a fost completat cu aproape 80 de noi angajati- respectiv asistenti medicali, infirmiere, ingrijitoare si brancardieri- noi examene vor fi organizate pentru lucratorii din cea mai mare unitate sanitara din judet, in luna aprilie.

Astfel, in data de 5 aprilie este organizat examenul de promovare in treapta profesionala, pentru doua functii de personal contractual, respectiv asistent medical si infirmiera, debutanti. Acest examen va avea loc la Spitalul Judetean Buzau, iar dosarele de inscriere se vor depune pana pe 31 martie, ora 13.00, la serviciul Resurse Umane.

Alaturi de referatul de evaluare intocmit de seful ierarhic, aprobat de conducatorul institutiei, si calificativul obtinut coform fisei postului, asistentii medicali debutanti, interesati sa promoveze treapta profesionala superioara celei detinute trebuie sa aiba minim sase luni vechime, iar infirmierele trebuie sa prezinte dovada cursului de infirmiere absolvit.

Examenul de promovare a personalului contractual consta in sustinerea unei probe scrise, care va avea drept criterii cunostinte teoretice, abilitati de comunicare, capacitate de sinteza. Lucrarea elaborata de concurenti se va nota de catre fiecare membru al comisiei de examinare cu un punctaj maxim de 100 de puncte, minimul de promovare fiind de 50 de puncte.

Alaturi de acest examen care le poate aduce concurentilor promovati un grad profesional ...

Actualitate / stiri Actualitate259 vizite[ Opinia Buzau ]

Concurs de angajare la Consiliul Judetean Buzau

Vineri, 18 Martie 2016, ora 11:49

Concurs de angajare la Consiliul Judetean BuzauConsiliul Judetean Buzau face angajari! Institutia de pe Bulevardul Nicolae Balcescu organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea unor functii publice de executie vacante din cadrul aparatului de specialitate al CJ.

Dosarele de inscriere ale candidatilor se depun in termen de 20 de zile de la data publicarii, la Serviciul resurse umane si management unitati sanitare - Consiliul judetean Buzau. Iata posturile vacante:

- consilier, clasa I, gradul profesional debutant la compartiment

Actualitate / stiri Actualitate75 vizite[ Stiri de Buzau ]

Mai multe posturi ramase neocupate dupa finalizarea concursului de la Spitalul Judetean Buzau

Luni, 22 Februarie 2016, ora 08:11

Mai multe posturi ramase neocupate dupa finalizarea concursului de la Spitalul Judetean BuzauLa finalul saptamanii trecute s-a incheiat cel mai mare concurs organizat in ultimii ani de Spitalul Judetean de Urgenta, cu o oferta de 94 de locuri de munca destinate personalului mediu si auxiliar sanitar.

Interesul pentru aceste posturi vacante a fost unul urias, cu aproape 400 de candidati dornici sa fie angajati in cea mai mare unitate spitaliceasca din judet. Dupa prima proba, cea scrisa, numarul aspirantilor la posturi s-a redus semnificativ, ramanand 151 de concurenti pentru posturile de asistenti medicali calificati sau debutanti, infirmiere, ingrijitoare, brancardieri si agent DDD (dezinfectie, dezinsectie, deparazitare).

Daca, pentru ocuparea celor 40 de posturi vacante corespunzatoare personalului auxiliar, situatia angajarilor va fi clarificata in cursul zilei de astazi, odata cu solutionarea contestatiilor depuse pana vineri, 19 februarie, la registratura spitalului, angajarea pe cele 54 de locuri pentru asistente medicale a fost deja decisa, dupa recorectare si calcularea mediei finale.

Cinci posturi de asistente medicale, ramase vacante dupa concurs

Astfel, oferta facuta in acest sens de Spitalul Judetean Buzau nu a fost acoperita complet. Din cele 54 de locuri, dintre care 11 pentru asistente medicale calificate, 42 pentru debutante si un loc pentru asistent medical de farmacie, vor fi ocupate 49 prin angajarea candidatelor care au promovat concursul. Din 11 posturi corespunzatoare asistentelor medicale cu experienta au fost ocupate doar opt, cate ...

Actualitate / stiri Actualitate117 vizite[ Opinia Buzau ]

683 de aspiranti pentru cele 41 de posturi de politisti la sat

Vineri, 08 Aprilie 2016, ora 21:11

683 de aspiranti pentru cele 41 de posturi de politisti la satTimp de cinci zile s-a stat la coada in Buzau pentru angajari in Politie. Aproape 700 de candidati si-au depus dosarele pentru unul dintre posturile de agent de ordine publica scoase la concurs de la mai multe posturi rurale. Competitia e acerba, pentru ca in judet sunt libere doar 40 locuri pentru incadrare din sursa externa si unul pentru reincadrare. "Lupta" se da intre barbati si foarte multe tinere. Astazi, in ultima zi de inscrieri, la centrul de la Clubul Politistilor s-au mai inregistrat peste 180 de cereri, astfel ca numarul candidatilor a ajuns la 683. Cea mai mare concurenta este pentru postul de ajutor sef de post de la Ziduri, unde sunt, in acest moment, 28 de candidati pe un loc, urmeaza Vadu Pasii unde sunt 26 de candidati, Pietroasele - 25, Magura si Ghergheasa cu cate 24. Pentru postul vacant de la Glodeanu Silistea sunt 19 candidati pe doua locuri vacante. De asemenea pe postul vacant pentru reincadrare de la Viperesti sunt 10 candidati inscrisi. Dupa incheierea perioadei de inscrieri, candidatii vor fi examinati medical si psihologic si vor sustine probele sportive. In 14 mai va avea loc examenul scris. Cei care vor promova nu vor putea sa paraseasca postul timp de trei ani.

Actualitate / stiri Actualitate90 vizite[ Opinia Buzau ]

Intii reinauguram, apoi vedem cu cine lucram

Miercuri, 06 Aprilie 2016, ora 18:15

Intii reinauguram, apoi vedem cu cine lucramMaternitatea noua din Buzau se deschide luna aceasta fara taieri de panglici, dar si fara personal suficient. Angajatii sectiei au inceput deja pregatirile pentru a se muta in spatiul construit de mai bine de 4 ani, dar care abia acum este functional si dotat cu aparatura medicala.
Transferul trebuie sa se realizeze in prima jumatate a acestei luni. Apare insa o noua problema: ca sa faca fata cerintelor din noua maternitate, asistentele si infirmierele trebuie sa slucreze mai mult. Asta cel

Actualitate / stiri Actualitate54 vizite[ Sansa Buzoiana ]

Civilii fac coada la inscrieri pentru posturile de politisti

Marti, 05 Aprilie 2016, ora 18:15

Civilii fac coada la inscrieri pentru posturile de politistiS-a dat startul angajarii de perso-nal in Politie, din sursa externa. Inspec-toratele de Po-litie Judetene scot la concurs zeci de posturi de agenti, la Buzau fiind scoase la concurs 40 de locuri de agenti la posturile rurale. Inscri-erile se fac la Clubul Politistilor din municipiul Buzau, pina vineri, ora 16.00
Ieri au inceput inscrierile din sursa externa la sectiile de politie din mediul rural din judetul Buzau. In total, 40 de posturi de agent de politie au fost scoase la concurs, iar

Actualitate / stiri Actualitate44 vizite[ Sansa Buzoiana ]

Se fac angajari la Spitalul Judetean. Concurenta este mare doar pentru posturile rezervate personalului mediu si auxiliar sanitar

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 16:37

Se fac angajari la Spitalul Judetean. Concurenta este mare doar pentru posturile rezervate personalului mediu si auxiliar sanitarSpitalul Judetean de Urgenta Buzau face angajari pentru toate categoriile de personal. In timp ce concurenta este foarte mare pentru asistenti, infirmiere si brancardieri, pentru medici spitalul buzoian pare sa nu fie atractiv.

Pentru ocuparea celor aproape o suta de posturi pentru personal mediu si auxiliar sanitar, spitalul va organiza concurs pe durata a doua zile. Miercuri, candidatii ale caror dosare au fost acceptate vor da examen de angajare pentru posturile de asistenti medicali si

Actualitate / stiri Actualitate113 vizite[ Stiri de Buzau ]

Angajari la Spitalul Judetean Buzau: concurenta mare doar pentru posturile rezervate personalului mediu si auxiliar sanitar

Vineri, 05 Februarie 2016, ora 16:27

Angajari la Spitalul Judetean Buzau: concurenta mare doar pentru posturile rezervate personalului mediu si auxiliar sanitarPentru ocuparea celor aproape o suta de posturi pentru personal mediu si auxiliar sanitar, spitalul va organiza concurs pe durata a doua zile. Miercuri, candidatii ale caror dosare au fost acceptate vor da examen de angajare pentru posturile de asistenti medicali si asistenti medicali debutanti, iar joi, 11 februarie, pentru posturile rezervate personalului auxiliar sanitar. In cele doua zile vor concura pe posturile puse la bataie 376 de candidati: 73 de candidati pentru 15 posturi de

Actualitate / stiri Actualitate122 vizite[ Adevarul ]

Spitalul Judetean Buzau face angajari! Aproape o suta de posturi sunt scoase la concurs

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 17:28

Spitalul Judetean Buzau face angajari! Aproape o suta de posturi sunt scoase la concursO noua tentativa a Spitalului Judetean de Urgenta Buzau de a-si rezolva criza de personal medical. Cea mai mare unitate medicala din judetul Buzau scoate la concurs nu mai putin de 92 de posturi de asistent medical, infirmier, brancardier si ingrijitor. Cei interesati de aceste posturi trebuie sa sustina concurs in luna februarie.

In incercarea de a-si rezolva criza de personal medical, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau va organiza luna viitoare un nou concurs pentru

Actualitate / stiri Actualitate228 vizite[ Stiri de Buzau ]

Spitalul Judetean Buzau anunta noi angajari. Aproape o suta de posturi sunt scoase la concurs

Miercuri, 20 Ianuarie 2016, ora 17:23

Spitalul Judetean Buzau anunta noi angajari. Aproape o suta de posturi sunt scoase la concursIn incercarea de a-si rezolva criza de personal medical, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau va organiza luna viitoare un nou concurs pentru ocuparea unor posturi de posturi de asistent medical, infirmier, brancardier si ingrijitor. Consursul pentru posturile de asistente va avea loc pe 10 februarie. La o zi

Actualitate / stiri Actualitate138 vizite[ Adevarul ]

DGASPC ramane cu ,,personal contractual" pana la 1 martie 2016

Vineri, 18 Decembrie 2015, ora 05:14

DGASPC ramane cu ,,personal contractual" pana la 1 martie 2016Transformarea posturilor de personal contractual in posturi publice la Directia Generala de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului va fi operabila de la 1 martie 2016. Aceasta mutare, ceruta imperativ de Camera de Conturi, va fi, deci, amanata cu doua luni, dupa ce plenul Consiliului Judetean a adoptat, joi, o hotarare in acest sens.

,,Prorogarea aplicarii cu 1 ianuarie 2016 a noii structuri organizatorice cu functii publice cu inca doua luni, respectiv pana la 1 martie 2016, este motivata de necesitatea identificarii unor solutii legale pentru diminuarea pierderilor salariale in cazul unor angajati prin trecerea la functia publica. Explicatia este data de vechimea in specialitatea studiilor pe care legislatia in domeniul functiei publice o prevede, imperativ, pentru gradele principal si superior, de 5 ani, respectiv 9 ani. Sunt angajati ai Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Buzau care si-au finalizat studiile superioare ulterior angajarii. Aceste cazuri necesita o analiza mult mai atenta", se arata in expunerea de motive care a fost supusa votului deliberativului judetean la sedinta ordinara de joi. In aceeasi hotarare se prevede si prelungirea mandatelor interimare, tot pana la 1 martie 2016, ale detinatorilor functiilor de conducere din cadrul Directiei Generale de Asistenta Sociala si Protectie a Copilului, respectiv al directorului general, al directorului general adjunct asistenta sociala si al directorului general adjunct economic, ...

Actualitate / stiri Actualitate200 vizite[ Opinia Buzau ]

Spitalul Judetean Buzau face angajari. Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru spalatorese si zugravi

Luni, 28 Septembrie 2015, ora 09:07

Spitalul Judetean Buzau face angajari. Cele mai multe posturi disponibile sunt pentru spalatorese si zugraviSpitalul Judetean Buzau face angajari in aceasta perioada pe posturi care nu au legatura directa cu activitatea medicala. Mai exact, se cauta sase spalatorese, trei zugravi, un electrician si un instalator. Pentru toate aceste posturi se va organiza concurs in data de 20 octombrie, la ora 10.00.

Inscrierea candidatilor se va face la secretariatul comisiei de concurs, la Serviciul Resurse Umane din cadrul Spitalului Judetean de

Actualitate / stiri Actualitate166 vizite[ Stiri de Buzau ]

Angajari in sistemul bugetar. Consiliul Judetean Buzau cauta 25 de consilieri si inspectori pentru mai multe servicii

Vineri, 07 August 2015, ora 14:21

Angajari in sistemul bugetar. Consiliul Judetean Buzau cauta 25 de consilieri si inspectori pentru mai multe serviciiPrimul concurs, pentru ocuparea posturilor de sef serviciu in cadrul Serviciului Cancelarie si inspector de specialitate, IA - Compartimentul Informare, Relatii Publice si Secretariat, A.T.O.P., va avea loc la sediul Consiliului Judetean Buzau, b-dul. N. Balcescu nr. 48, Buzau, in data de 17 august 2015, ora 10.00 - proba scrisa si in data de 19 august 2015, ora 14.00 - interviul.
Un alt concurs va avea loc in data de 25 august 2015, ora 10.00 - proba scrisa si in data de 27 august 2015, ora 14.

Actualitate / stiri Actualitate139 vizite[ Adevarul ]

Spitalul Judetean din Buzau are nevoie de sase medici. Afla la ce sectii se fac angajari

Miercuri, 20 Mai 2015, ora 16:20

Spitalul Judetean din Buzau are nevoie de sase medici. Afla la ce sectii se fac angajariPotrivit unui anunt afisat pe site-ul Spitalului Judetean Buzau, sunt scoase la concurs cate un post de

Actualitate / stiri Actualitate110 vizite[ Stiri de Buzau ]

Spitalul Judetean din Buzau face angajari. Are nevoie de sase medici

Marti, 19 Mai 2015, ora 14:54

Spitalul Judetean din Buzau face angajari. Are nevoie de sase mediciPotrivit unui anunt afisat pe site-ul Spitalului Judetean Buzau, sunt scoase la concurs cate un post de medic pentru sectiile Cardiologie, Oncologie, Radiologie, Urologie, Unitatea de Primiri Urgente si Neonatologie.
Medicii care se vor angaja la Spitalul Judetean Buzau vor avea asigurata o prima de instalare, echivalenta cu un salariu pe o

Actualitate / stiri Actualitate83 vizite[ Adevarul ]

Angajarile de la Spitalul Judetean Buzau, reluate la inceputul anului viitor

Joi, 13 Noiembrie 2014, ora 06:16

Angajarile de la Spitalul Judetean Buzau, reluate la inceputul anului viitorConcursul este programat in luna ianuarie iar dosarele candidatilor pot fi depuse pina pe 26 noiembrie la Serviciul de Resurse Umane.

Sunt scoase la concurs un post de asistent medical debutant pe sectia

Actualitate / stiri Actualitate242 vizite[ Stiri de Buzau ]

Vrei sa lucrezi la stat? Mai multe institutii publice si primarii din judet fac angajari

Luni, 09 Februarie 2015, ora 05:10

Vrei sa lucrezi la stat? Mai multe institutii publice si primarii din judet fac angajariPe portalul specializat pentru posturi vacante in administratia publica din Romania, posturi.gov.ro, sunt afitate, in prezent, cateva sute de locuri de munca libere. Si in judetul Buzau, mai multe institutii publice

au scos la concurs posturi vacante.

Spre exemplu, Casa Judeteana de Pensii Buzau are nevoie de un consilier juridic clasa I, gradul profesional superior, la Serviciul Juridic, Resurse Umane ti Informatica, un inspector, clasa I, gradul profesional debutant, la Serviciul Juridic, Resurse Umane ti Informatica, un consilier, clasa I, grad profesional superior, la Serviciul Plati-Prestatii, ti un referent, clasa III, grad profesional superior, la Serviciul Financiar Contabilitate ti Arhiva. Posturile vor fi ocupate pe perioada nedeterminata.

Tot patru posturi are vacante ti Casa Judeteana de Asigurari de Sanatate Buzau. CJAS organizeaza concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioada nedeterminata a unei functii de consilier, clasa I, grad profesional superior, pentru Serviciul Planificare, Relatii cu Furnizorii, a doua posturi de referent, clasa III, grad profesional superior, tot pentru Serviciul Planificare, Relatii cu Furnizorii, ti a unui post de referent, clasa III, grad profesional superior la Serviciul Buget, Financiar, Contabilitate.

Cel mai mare angajator din judet, Spitalul Judetean de Urgenta Buzau, a scos la concurs un post de psiholog practicant la sectia ATI ti unul de statistica medical debutant, la Serviciul statistica medicala.

Ce cauta ...

Actualitate / stiri Actualitate882 vizite[ Opinia Buzau ]

Cum rezolva Spitalul Judetean Buzau criza de personal: aduce voluntari

Marti, 03 Februarie 2015, ora 13:24

Cum rezolva Spitalul Judetean Buzau criza de personal: aduce voluntariClaudia a terminat scoala sanitara in vara anului trecut si nu s-a inscris la concursul din toamna pentru ca era un singur post de asistent debutant si nu se simtea pregatita. Tanara de 22 de ani a optat pentru meseria de asistent medical din dorinta de a face bine semenilor si nu pentru un venit substantial. A intrat deja in contact cu bolnavii de pe sectia de chirurgie unde va fi voluntar timp de sase luni. Stagiul de voluntariat va fi considerat vechime in munca si o va ajuta pentru a se

Actualitate / stiri Actualitate132 vizite[ Adevarul ]

Noi angajari la Spitalul Judetean de Urgenta Buzau

Luni, 02 Februarie 2015, ora 18:21

Noi angajari la Spitalul Judetean de Urgenta BuzauDosarul de concurs va contine copii ale actelor de identitate, ale documentelor de studii, adeverinta medicala care sa ateste starea de sanatate corespunzatoare, cazierul judiciar, carnetul de munca, un curriculum vitae si cerere de inscriere. Concursul consta in doua probe pentru psiholog practicant - proba scrisa si interviu iar pentru statistician medical - proba scrisa si proba practica. Conditiile specifice de participare la concurs pentru postul de psiholog practicant sunt diploma de

Actualitate / stiri Actualitate157 vizite[ Adevarul ]

Au fost deblocate angajarile la Spitalul Judetean Buzau

Miercuri, 24 Septembrie 2014, ora 08:16

Au fost deblocate angajarile la Spitalul Judetean BuzauConcursul fusese suspendat in data de 29 aprilie, de catre Ministerul Sanatatii, din cauza unor probleme de organizare. La data suspendarii concursului, se inscrisesera nu mai putin de 300 de candidati, pe 70 de locuri vacante.

Cea mai mare concurenta este pe posturile de asistent medical

Business / stiri Business259 vizite[ Adevarul ]

Au inceput angajarile in Spitalul Judetean Buzau. La Chirurgie, 11 candidati ravnesc la singurul post vacant

Sambata, 11 Octombrie 2014, ora 00:53

Au inceput angajarile in Spitalul Judetean Buzau. La Chirurgie, 11 candidati ravnesc la singurul post vacantSelectia de personal pentru cea mai mare unitate spitaliceasca din judetul Buzau a inceput in primavara insa a fost suspendata de Consiliul Judetean in baza ordonantei de Guvern numarul 77. La mai bine de 25 de ani de la infiintare, Spitalul Judetean de Urgenta a reusit sa organizeze cel mai amplu concurs unde pentru 70 de locuri vacante sunt inscrise aproape 180 de persoane, atat pentru personal medical cat si nemedical. "Cele mai multe posturi au fost pentru asistenti medicali, 29 de posturi,

Business / stiri Business304 vizite[ Adevarul ]

S-a dat liber la angajari in Consiliul Judetean

Luni, 22 Septembrie 2014, ora 17:11

Consiliul Judetean isi intareste echipa din apa-ratul de specialitate cu cinci noi angajati. Institutia a scos la concurs doua posturi de inspector clasa I la Compartimentul disciplina in constructii - Directia pentru amenajarea teritoriului si urbanism, doua functii de consilier in cadrul compartimentul impozite si taxe, evidenta patrimoniu - Directia economica,respectiv la Serviciul resurse umane, salarizare. Precum si un post de referent Compartimentul impozite si taxe, evidenta

Actualitate / stiri Actualitate155 vizite[ Sansa Buzoiana ]

Spitalul Judetean, in colaps financiar si organizatoric

Joi, 10 Iulie 2014, ora 02:06

Spitalul Judetean, in colaps financiar si organizatoricMedicul Ion Draghici nu mai este director medical al Spitalului Judetean.

Informatia a rasuflat ieri, desi demisia a fost depusa acum o luna. Draghici a invocat anumite

probleme medicale, insa, se pare ca la baza deciziei ar sta unele neintelegeri legate de managementul spitalului care s-a dovedit in ultimii ani a fi unul dezastruos pentru unitatea medicala care, desi a scapat de o mare parte din datoriile istorice catre furnizorii de materiale sanitare si catre cei de utilitati, se afla in colaps financiar dar si organizatoric. Unitatea sanitara se confrunta cu o criza acuta de personal, de la medici de specialitate, la asistenti medicali si personal de intretinere. Iar sanse de rezolvare nu prea sunt, dupa ce concursul pentru ocuparea a nu mai putin de 70 de posturi, programat pentru luna mai, a fost anulat. Angajarile au fost sistate, in conditiile in care cea mai mare unitate medicala din judet avea mare nevoie de personal. Astfel, cei peste 300 de candidati inscrisi pentru concursurile ce urmau sa se desfasoare in mai au fost pusi in asteptare o perioada nedeterminata, pana vor putea sustine examenele. Asta dupa ce conducerea Spitalului Judetean Buzau a anuntat, prin intermediul unui comunicat de presa, anularea concursului. Decizia apartine Ministerului Sanatatii care, printr-o adresa trimisa conducerii Spitalului si a Consiliului Judetean, practic solicita blocarea angajarilor motivand neclaritati ce tin de legislatia privind asigurarea functionalitatii ...

Actualitate / stiri Actualitate161 vizite[ Opinia Buzau ]

Trei posturi vacante la Tribunalul Buzau

Luni, 18 Noiembrie 2013, ora 02:03

Trei posturi vacante la Tribunalul BuzauSingura institutie publica din judet care face angajari in aceasta perioada este Tribunalul Buzau.

Instanta are disponibile trei posturi, cu angajare pe perioada nedeterminata. Este vorba despre consilier-clasa I, gradul profesional superior, expert - clasa I, gradul profesional asistent si referent - clasa III, gradul profesional superior. Concursul este organizat de Curtea de Apel Ploiesti si tot acolo se vor sustine si probele aferente.

Cei care se inscriu la concurs trebuie sa indeplineasca criteriile impuse

de legea privind statutul functionarului public. Cei care opteaza pentru pentru primul sau ultimul post trebuie sa aiba studii economice finalizate si o vechime de minim 9 ani in domeniu, in timp ce pentru postul de expert trebuie sa aiba studii juridice, cu o vechime de minim un an. Dosarele se depun pina pe 22 noiembrie 2013, ora 14,00. Pe 4 decembrie, la ora 9,00, are loc proba scrisa, iar pe 6 decembrie se va sustine interviul.

Actualitate / stiri Actualitate408 vizite[ Opinia Buzau ]

Angajari la Spitalul Judetean. Zece posturi de medic, scoase la concurs

Miercuri, 28 August 2013, ora 09:57

Angajari la Spitalul Judetean. Zece posturi de medic, scoase la concursEste vorba de cate un post de medic pe specialitatile Nefrologie, ORL, Pediatrie si Oncologie, cate doua posturi de medic pe specialitatea Medicina de Urgenta, doua posturi de medici la sectia Radiologie si doua posturi de medici pentru sectia

Actualitate / stiri Actualitate120 vizite[ Adevarul ]

Dupa scandalul copiilor legati de paturi, se fac noi angajari la Pediatria Spitalului Judetean din Buzau.

Vineri, 29 Martie 2013, ora 17:00

Sectia respectiva va avea 10 asistente, 2 infirmiere si doua ingrijitoare, posturi deblocate recent si pentru care se va organiza concurs in data de 20 mai. Tot atunci vor fi angajate asistente, ingrijitoare si infirmiere si pentru Sectia Neonatologie din cadrul maternitatii. Pentru infirmiere si ingrijitoare, concursul va avea loc pe 20 mai, la ora 10.00. Dar pina la examen, candidatii trebuie sa depuna dosarele de inscriere la

Actualitate / stiri Actualitate152 vizite[ Focus Fm ]


Prima   1   2   Ultima
Cele mai citite stiri
Cum au realizat profit investitori danezi cu pamantul buzoienilor fara sa faca agricultura
* "Daca nu se stagneazavanzarea catre straini, cred ca ne cumpara cu totul", spune fermierul ...
Accident cu cinci victime pe DN10
Accident cu cinci victime in aceasta seara pe DN 10, in zona Motelului 2D. Din primele informatii, ...
Accident grav, pe raza localitatii Padina, soldat cu sase raniti
Doua autoturisme s-au ciocnit frontal, in aceasta dimineata, pe DN 2C, in dreptul localitatii ...

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor