"Am avut curiozitatea sa invat limba romana inca din liceu" - Interviu cu Vladimir Mitev, jurnalist bulgar, autorul blogului bilingv "Podul Prieteniei"

Sursa: Adevarul
Joi, 26 Ianuarie 2017, ora 18:58
168 citiri
Vladimir Mitev are 33 de ani, este din Ruse, vorbitor de limba romana, nivel C1, confirmat de Institutul Limbii Romane. Detine blogul Podul Prieteniei, o platforma de stiri si opinii despre romani, destinate cititorilor bulgari, si articole din presa bulgara, traduse in romana. A inceput sa cunoasca realitatile din Romania prin intermediul articolelor de presa si militeaza prin cuvant pentru inchegarea relatiilor dintre romani si bulgari. Care este legatura ta cu Romania? Ai stramosi romani? ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.