Avertismentul transant al unui general de informatii: "Romania este nominalizata de Rusia, in declaratii, ca tinta nucleara"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 07 Octombrie 2015, ora 13:46
48 citiri
Prezent la la un seminar pe teme militare, organizat de Fundatia "Maresal Al. Averescu" din Buzau, generalul Margarit a prezentat o teorie conform careia Rusia, sub conducerea lui Vladimir Putin, adopta comportamentul vechiului Imperiu Rus si al Uniunii Sovietice. "Spun ca totusi crivatul bate de la rasarit. De ce? Pentru ca asa a fost dintotdeauna, de cand a aparut acest mare stat la rasarit. Politica Rusiei este una care isi gaseste niste radacini in politica Imperiului Rus. Rusia isi ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.