Bacalaureat 2015. Elevii buzoieni cred ca subiectele date astazi la matematica si istorie au fost mai usoare decat in alti ani

Sursa: Adevarul
Miercuri, 01 Iulie 2015, ora 21:55
54 citiri
Pe de alta parte, candidatii au declarat ca exercitiile date azi spre rezolvare au fost mai abordabile decat cele din anii trecuti.
Candidatii care au sustinut proba scrisa la Matematica au primit subiecte diferentiate, potrivit specializarii profilului: Matematica-Informatica, Pedagogic, Stiintele Naturii si Tehnologic.
La Istorie, primul subiect a fost format din doua documente, din perioada de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial, al doilea subiect a fost pe marginea Primului Razboi Mondial, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.