Blogul "Magazin de ring": "Cariera lui Dinu continua sa bifeze victorii inutile, la anonimi ce nu au deslusit pe deplin tainele nobilei arte!"

Marti, 12 Decembrie 2017, ora 18:16
95 citiri
Blogul "Magazin de ring", specializat in comentariile asupra diverselor evenimen-te din boxul amator si profesionist romanesc, face o analiza extrem de dura a Galei "Lupii din Carpati", organizata vinerea trecuta, la Sala Sporturilor. Intr-un material intitulat "Lupii din Car-pati si autostrazile promise din boxul romanesc", autorul Cristian Nechita vorbeste despre calitatea adversarilor pe care i-a intilnit pina acum Bogdan Dinu, una indoielnica in opinia sa. Nechita este convins de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.