Ce se intampla cand insusi spanzuratul vorbeste despre franghie / Raul Florescu: "Bigiu a atins culmea penibilului, a nesimtirii si a ipocriziei"

Luni, 14 Septembrie 2015, ora 05:15
90 citiri
Sa vorbesti in sediul Consiliului Judetean despre "escrocherie" este ca si cum ai vorbi despre franghie in casa spanzuratului. La fel si daca te apuci sa faci declaratii despre politicianism si interese electorale. Insa, cand insusi spanzuratul se apuca sa vorbeasca despre asemenea lucruri sub propriul acoperis - despre care stie si singur, fara sa i se deseneze, ca il va parasi pentru un loc destul de racoros si nu foarte luminat -, lucrurile ajung, brusc intr-un domeniu cam greu de patruns de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau