Cercetatorii romani care pregatesc crizantema 100% comestibila: "Vorbim despre cantitati importante de substante nutritive"

Sursa: Adevarul
Sambata, 06 August 2016, ora 03:49
81 citiri
Flori precum crizantemele pot fi nu numai admirate si mirosite, ci si mancate. Frunzele lor, care au o aroma ce se apropie usor de gustul morcovilor, pot fi amestecate fara nicio retinere in salate sau alte diverse preparate, iar florile galbene, mai mici decat crizantemele ornamentale, pot da un plus de culoare platourilor sau chiar torturilor. Horticultorii Statiunii de Cercetare Legumicola Buzau au in ameliorare un soi de crizantema comestibila. Este galbena, are floarea mai mica decat soiul ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.