Cererea Doctorului, tratata cu spatele de oamenii lui Boscodeala/Ion Vasile: "Niste hoti vor sa fure conferinta judeteana PSD, asa cum fac de multi ani"

Marti, 15 Septembrie 2015, ora 05:11
135 citiri
Asa cum era de asteptat, conducerea organizatiei judetene a Partidului Social Democrat a tratat cu spatele cererea depusa, saptamana trecuta, de fostul lider al PSD Buzau, ex-senatorul Ion Vasile, candidat la alegerile interne de sambata la functia de presedinte, cerere prin care solicita precizari legate de modul de organizare a conferintei judetene din 19 septembrie. Cererea a fost depusa la secretariatul PSD Buzau miercurea trecuta, odata cu documentele de inscriere a candidaturii lui Ion ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau