Cezar Preda candideaza pentru functia de vicepresedinte PDL

   

Presedintele organizatiei judetene a Partidului Democrat Liberal, deputatul Cezar Preda, candideaza din nou, la Conventia extraordinara a PDL de sambata, pentru functia de vicepresedinte al acestei formatiuni politice.

El a mai detinut functia respectiva timp de opt ani, pana la Conventia PDL din 14-15 aprilie 2012, cand motiunea lui Vasile Blaga, printre ai carei co-autori si sustinatori s-a numarat, a pierdut in fata celei a fostului premier si presedinte al democrat-liberalilor, primarul Clujului Emil Boc.

Cezar Preda a precizat ca doreste sa construiasca alaturi de Vasile Blaga "o echipa puternica, capabila sa asigure unitatea si sa relanseze PDL". De altfel, Preda a anuntat inca de acum o saptamana ca il va sustine pe Blaga pentru castigarea presedintiei PDL. Tot atunci, el a mai spus ca va candida pentru functia de vicepresedinte al partidului doar daca vreuna dintre "figurile triste" din echipa care a condus partidul catre dezastrul electoral din 10 iunie va dori sa faca parte din noua conducere.

Conducerea PDL aleasa pe 14-15 mai 2011 a fost formata din Emil Boc (presedinte), Ioan Oltean (secretar general), Robera Anastase, Gheorghe Flutur, Sorin Frunzaverde (prim-vicepresedinti), Elena Udrea, Anca Boagiu, Monica Macovei, George Scripcaru, Teodor Paleologu, Sever Voinescu, Romeo Raicu, Mircea Hava, Gheorghe Stefan, Dorin Florea, Mihai Stanisoara, Mihaela Popa, Traian Igas, Florin Popescu si Victor Tarhon (vicepresedinti).

*
Joi, 28 Iunie 2012, ora 00:00
Sursa: Opinia Buzau

Opinia Buzau
Cele mai citite stiri
FOTO I Incident de securitate la Casa Alba: subprefectul Dimian a luat documente din Prefectura si le-a dus la sediul ALDE
Grav incident de securitate, vineri, la Prefectura: subprefectul Leonard Dimian a plecat din sediul ...
Ce pedeapsa a primit fostul ofiter de la Protectie Interna Buzau pentru obtinerea unor documente falsificate in favoarea unor imigranti arabi
Carti de identitate, premise de conducere, carti de rezidenta emise in fals pentru mai multi ...
Cine va raspunde de accidentele si blocajele din intersectia de la Florica
Intersectia de la Florica ramane un punct nevralgic in ceea ce priveste asigurarea fluentei ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor