Cezar Preda: "Incompetenta ministrului Transporturilor, a administratorilor drumurilor si a prefectului au tinut buzoienii in case o jumatate de zi"

Luni, 29 Decembrie 2014, ora 14:10
114 citiri
Autoritatile nationale si judetene au mai oferit buzoienilor o masura a incompetentei si luni dimineata, in orele care s-au scurs de la instituirea avertizarilor de Cod Portocaliu, respectiv Cod Rosu, declara co-presedintele Partidului National Liberal, deputatul Cezar Preda (PDL). Liderul liberal buzoian afirma ca, pentru a nu mai avea batai de cap cu interventiile asupra unor portiuni de drum blocate de viscol, dar si pentru a proteja firmele care au castigat licitatiile pentru deszapezire - ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau