Comunicat: "Echipa PRO Romania a obtinut o victorie importanta impotriva lui Dragnea: reducerea finantarii de la buget a partidelor"

Vineri, 15 Februarie 2019, ora 02:00
133 citiri
"Echipa de la Bucuresti a PRO Romania, condusa de Victor Ponta si din care face parte si coordonatorul judetean al Buzaului, Felix Rache, a reusit sa-si impuna punctul de vedere in fata coalitiei PSD-ALDE si a lui Liviu Dragnea, sforarul fara de care nu se face nimic, in ceea ce priveste finantarea partidelor politice de la buget", se arata intr-un comunicat de presa al organizatiei judetene a acestei formatiuni politice. Este vorba despre reducerea respectivei sume cu un procent apropiat de 25 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau