Cum se inselau reciproc si se certau pe spagi Mladin, Bigiu, David, Doloiu et. Comp in afacerea "Mita la ministrul de Interne"

Marti, 21 Iulie 2015, ora 07:43
265 citiri
"Lacomia manifestata de inculpati a fost cea care a produs probele incontestabile administrate in acest dosar". Acesta poate fi un excelent motto al dosarului in care personaje cu functii inalte au tabarat ca vulturii asupra unui teren valoros revendicat de o batrana ani la rand fara succes, scrie site-ul www.romaniacurata.ro. Actul acuzarii din dosarul fostului ministru de interne din Guvernul Tariceanu Cristian David reconstituie realitati socante din Romania ultimilor ani: coruptie la cel ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau