De ce creste numarul copiilor bolnavi de diabet. Medic: "Nu as duce copiii sa manance la fast-food nici macar ocazional"

Sursa: Adevarul
Joi, 22 Februarie 2018, ora 06:27
101 citiri
Diabetul zaharat, afectiune din cauza careia organismul nu poate procesa zaharul din alimente, reprezinta un pericol din ce in ce mai mare din cauza schimbarii stilului de viata. Medicii spun ca in ultima vreme se constata o scadere semnificativa a varstei celor cu diabet, fiind inregistrate din ce in ce mai multe cazuri la copii si adolescenti. Diabetului zaharat este o boala invizibila, care se manifesta atunci cand organismul nu produce destula insulina sau nu o foloseste cum trebuie, facand ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.