Deputatul PNL Cezar Preda, initiativa pentru buzoieni/"Sa-i obligam pe cei care ne-au promis ca ne vor face viata mai buna si orasul mai atractiv sa redeschida Bazinul Olimpic"

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 05:11
150 citiri
Deputatul PNL de Buzau Cezar Preda, co-presedinte al organizatiei judetene a Partidului National Liberal, a pus la punct o noua initiativa pentru cetatenii municipiului. Impreuna cu membrii PNL Buzau, el va demara o campanie de strangere de semnaturi, sub genericul "Copiii nostri au nevoie de sanatate", prin care buzoienii sa-l determine pe primarul Constantin Boscodeala sa faca demersurile necesare redeschiderii Bazinului Olimpic, in special pentru tinerii din unitatile de invatamant din ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau