"Dosarele X" de la Baza Boboc: cum s-au intalnit buzoienii cu extraterestrii. "Zburam la 100 de metri de sol. Brusc, s-a aprins o sfera mare, incandescenta"

Sursa: Adevarul
Marti, 31 Martie 2015, ora 02:20
162 citiri
Marcel Smoleanu, fost pilot si ofiter al bazei aeriene de la Boboc, povesteste ca in anul 1992 a avut o experienta ciudata pe cand se afla la mansa unui elicopter. Povestea lui incepe intr-o seara racoroasa de noiembrie, cand trei elicoptere Alouette au decolat de pe aerodromul Boboc, la aproximativ un minut si jumatate unul de celalalt, Smoleanu conducand primul aparat. Zburau pe directia Buzau - Urziceni, paralel cu soseaua europeana E 85. "Era ora 23. Fiecare era cu gandurile lui, mai ales ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.