Drum judetean doar pe harta, pe punctul de a face victime! Autocar plin cu copii, gata sa ajungaintr-o rapa intre Ratesti si Parscov

Miercuri, 18 Iunie 2014, ora 00:59
163 citiri
Un autocar plin cu copii aflati in excursie era gata sa se prabuseasca sambata intr-o rapa dupa ce a ramas blocat intr-o curba de pe drumul judetean 203 L care face legatura intre Parscov si Berca.

Drumul judetean 203 L figureaza pe rutele indicate de GPS ca traseu pentru Vulcanii Noroiosi, iar soferul autocarului a considerat ca poate scurta drumul, alegand acest traseu.

Drumul aratainsa mai rau decat unul de pamant, iar autoritatile judetene n-au investit niciodata pentru refacerea ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau