Evacuare cu scandal si politie intr-un imobil detinut in parte de Primarie/Seful de la Spatiul Locativ, Emil Serban, acuzat ca a luat un plic cu bani pentru un acord "tacit"

Miercuri, 09 Septembrie 2015, ora 05:14
201 citiri
Evacuare cu scandal la un imobil nationalizat de pe strada Verii, unde Primaria Buzau detine inca spatii de locuit, si acuzatii de corutie impotriva unui functionar cotroversat din Primaria Buzau. Unul dintre proprietari, Neluta Donica, il acuza pe seful de la Fondul Locativ, Emil Serban, ca ar fi primit spaga pentru a-i permite sa ocupe fara acte trei camere care sunt in administrarea Primariei. Intelegerea tacita ar fi picat cand un alt proprietar din imobil a decis sa ia atitudine fata de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau