Fost prefect din Republica Moldova, cetatean de onoare al judetului Buzau: "Am trait sub un regim sovietic fara a avea voie sa spunem ca suntem romani"

Sursa: Adevarul
Luni, 27 Noiembrie 2017, ora 16:04
62 citiri
Sedinta speciala, la Consiliul Judetean Buzau. Fostul prefect al raionului Soroca, profesoara Ana Bejan, a primit titlul de cetatean de onoare al judetului Buzau prin votul unanim al consilierilor judeteni. Distinctia a fost oferita pentru intreaga contributie adusa la dezvoltarea relatiilor dintre judetul Buzau si raionul basarabean cu care acesta este infratit din 1992. La festivitatea de luni, Ana Bejan a primit cu mari emotii de la autoritatile buzoiene o diploma, placheta si o suma de bani. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.