Geta Burducea, dupa ce a fost nevoita sa ii cedeze iar postul Florinei Stoian: "Daca as fi stiut, imi vedeam de la inceput de treaba mea"

Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 14:13
63 citiri
"Cu soarta elevilor nu ne jucam. Daca ai un contract de management si nu il respecti, pleci acasa. Aveau obligatia ca pana pe 31 iulie sa transmita raportul cu starea invatamantului". Aceasta a fost declaratia ministrului Educatiei Liviu Pop dupa revocarea din functie a celor 13 sefi de inspectorate din tara, printre care si buzoianca Florina Stoian.

La o luna de la aceasta declaratie, dupa ce inspectorii au atacat in instanta decizia ministrului, Florina Stoian a fost prima care a obtinut ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau