Inca o lovitura pentru sectia a II-a civila a Tribunalului Buzau, dupa excluderea lui Eugen Irimia / Judecatorul sindic Mihail Stanescu, "demisionat" din magistratura de CSM?

Joi, 14 Iulie 2016, ora 05:12
420 citiri
Se intampla lucruri ciudate in Sectia a II-a Civila de Contencios Administrativ si Fiscal de la Tribunalul Buzau. Judecatorul sindic Mihail Gabriel Stanescu urmeaza sa se retraga din magistratura, insa aceasta retragere din activitate ridica semne de intrebare.

La farsitul lunii mai, Tribunalul Buzau a inaintat CSM cererea judecatorului Stanescu de acordare a avizului anual pentru mentinerea in functie dupa implinirea varstei de 65 de ani. Solicitarea a fost insotita de punctul de vedere ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau