Istoria telefonului mobil in Romania: "A fost o frenezie cand a aparut gratuitate la primele cinci secunde de convorbire"

Sursa: Adevarul
Joi, 18 Octombrie 2018, ora 06:02
121 citiri
S-au strans mai bine de doua decenii de istorie a telefoniei mobile in Romania. Daca la sfarsitul anilor '90 era un lux sa detii un astfel de aparat, astazi aproape toata lumea are telefon mobil, iar tinerii nici nu pot percepe viata fara smartphone. Putini stiu insa ca acest concept, care sta la baza revolutiei in telecomunicatii, are o vechime de 100 de ani. In anul 1910, inventatorul suedez Lars Magnus Ericsson a pus in practica conceptul de telefonie mobila atunci cand si-a instalat un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.