Judecatorul Dragulescu ameninta celalalt inculpat din dosarul Sercaianu: "Sa vedem cine iti mai da dovada daca pe mine m-ai recuzat!"

Miercuri, 04 Decembrie 2013, ora 02:05
305 citiri
Rasturnare de situatie in dosarul in care primarul comunei Cernatesti, Valerica Sercaianu, este judecat pentru ucidere din culpa in forma agravata dupa ce pe 21 mai a accidentat mortal o adolescenta iar pe colega acesteia a trimis-o in spital.

Celalalt sofer, inculpat in dosar, Claudiu Nitu a cerut ieri recuzarea judecatorului Leontin Dragulescu, presedintele completului care judeca dosarul in cauza. Cererea va fi judecata pana pe 21 ianuarie 2014. Pana atunci, procesul a fost suspendat. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau