Jurnalistul buzoian Sabin Orcan l-a pus la punct pe deputatul Sebastian Ghita: "Ati tras ceva pe nas inainte de emisiune?"

Miercuri, 28 Septembrie 2016, ora 05:14
272 citiri
Deputatul Sebastian Ghita si ziaristul Sabin Orcan au avut, luni, un schimb dur de replici intr-o emisiune de la B1 TV. Ghita, intrat prin telefon, l-a acuzat pe Orcan ca s-ar fi ocupat de simpozioane ale firmei Balck Cube la Londra si ca ar fi contactat politicieni romani care sa plateasca pentru firma israeliana de spionaj in numele lui Dan Adamescu, patronul ,,Romania Libera". In replica, directorul editorial al ziarului ,,Romania Libera" l-a intrebat pe Ghita daca ,,a tras pe nas" sau a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau