Legatura intre saracie si tulburarile psihice ale copiilor. "Parintii romani nu mai au timp, nu mai au incredere in stabilitatea economica si morala"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 28 Iunie 2017, ora 04:21
49 citiri
Problemele socio-economice ale parintilor sau modelele negative din spatiul public au un impact major asupra copiilor si tinerilor. De la inceputul acestui an, numai in Buzau, au trecut pragul cabinetelor de psihiatrie infantila aproape 3.000 de copii. Numarul este extrem de mare, spune medicul psihiatru Nicolae Enache, seful Sectiei de Neuropsihitrie Infantila din Buzau, dat fiind si faptul ca "romanii s-au trezit si au inceput sa isi aduca copiii la cabinet daca observa anumite probleme". O ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.