Marcel Ciolacu, candidat al PSD Buzau pentru Camera Deputatilor: / "Toata filosofia noului program de guvernare PSD este de a crea o clasa de mijloc cat mai stabila si cat mai numeroasa" (P)

Marti, 06 Decembrie 2016, ora 05:13
129 citiri
Reporter: Ne aflam la Conacul Marghiloman, mai precis la Vila Albatros, unde vreau sa purtam o mica discutie pe teme politice cu domnul Marcel Ciolacu, presedintele Filialei Partidului Social Democrat Buzau. Domnule Marcel Ciolacu, pentru inceput, de ce ati ales sa ne invitati aici, la Vila Albatros?

Marcel Ciolacu: Din doua motive: in primul rand, Vila Albatros si Conacul Marghiloman poarta aceasta denumire dupa Alexandru Marghiloman, cel mai important om politic care a trait in Buzau. A fost ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau