Marcel Ciolacu, candidat PSD pentru Camera Deputatilor: "Putem fi acel judet in care fiecare dintre parintii si bunicii nostri va trai in demnitate si respect"

Vineri, 11 Noiembrie 2016, ora 12:55
70 citiri
Liderul PSD Buzau, Marcel Ciolacu, incepe campania electorala pentru Alegerile Parlamentare cu un mesaj adresat buzoienilor, carora le vorbeste despre proiectele menite sa dezvolte comunitatea. Ciolacu este primul pe lista de candidati pentru Camera Deputatilor.

Buzaul este casa mea. Si pentru toti colegii mei este la fel. In continuare, ne vom vedem pe strazi, in parc sau la piata. Stim unde sunt toate. Va asigur ca n-avem nevoie de GPS, precum cei de la PNL. Noi chiar suntem din Buzau! Abia ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.