Mateesescu l-a acuzat din nou de "tradare" pe fostul co-presedinte PNL/Cezar Preda: "Nu raspund acum celor doi colegi ai mei, dar eu nu raman niciodata dator; am sa le raspund dupa 5 iunie"

Marti, 26 Aprilie 2016, ora 05:13
125 citiri
Festivitatea de lansare a candidatilor organizatiei judetene a Partidului National Liberal la alegerile locale din 5 iunie, desfasurata duminica, la Cinematograful Dacia, a avut doua momente cel putin nefiresti. Primul dintre acestea a fost, asa cum semnalam si in editia de ieri a cotidianului OPINIA, absenta dintre invitati a deputatului PNL de Buzau Cezar Preda, vicepresedinte al partidului, fost lider al Partidului Democrat Liberal din anul 2001 si pana la fuziunea cu PNL, si co-presedinte ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau