Momente sfisietoare pentru familia adolescentei de 15 ani din Limpezis, judetul Buzau, bagata in mormind de un sofer inconstient.

Sursa: Focus Fm
Luni, 08 Aprilie 2013, ora 17:00
200 citiri
Rudele copilei asteapta la usa Serviciului de Medicina Legala din Buzau pentru a lua acasa sicriul cu trupul neinsufletit al celei in care isi puneau toata speranta.

Fata va fi inmormata in satul natal, linga fratele ei, rapus de cancer la nici 30 de ani. Si in timp ce se pregatesc de inmormintare, rudele adolescentei de 15 ani sunt cu sufletul alaturi de cealalta sora, accidentata vineri seara pe trecerea de pietoni. Oamenii se roaga la Dumnezeu ca macar ea sa scape din ghearele mortii si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.

Citeste mai multe despre: adolescenta accidentata mortal Limpezis