Nicolae Banicioiu: "Pentru ce sa vin la Buzau? Ce, este spitalul meu, al Ministerului Sanatatii, sau este spitalul judetului?"

Miercuri, 30 Septembrie 2015, ora 05:11
182 citiri
Incepe sa iasa la iveala cacealmaua la care joaca medicul Victor Ionita, consilier municipal al Partidului Social Democrat si nas de cununie al primarului Constantin Boscodeala - care, alaturi de presedintele suspendat, a doua oara, al Consiliului Judetean, Cristinel Bigiu, conduce de facto organizatia judeteana a PSD Buzau, initiatorul si varful de lance al miscarii de protest a medicilor din Spitalul Judetean de Urgenta, care ameninta cu demisia in bloc si, implicit, cu inchiderea celei mai ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau