Petre Emanoil Neagu, despre scandalul de la Protectia Copilului: "Toata lumea care se face vinovata intr-un fel sau altul va plati"

Vineri, 04 Noiembrie 2016, ora 16:22
157 citiri
Conducerea DGASPC a ignorat punctul de vedere al oficialilor Consiliului Judetean Buzau atunci cand a decis luarea in plasament in regim de urgenta a 67 de copii cu nevoi speciale, urmata de solicitarea in instanta privind decaderea din drepturi a parintilor. Petre Neagu a declarat vineri ca Protectia Copilului fusese informata ca masura nu este legala.

Presedintele Consiliului Judetean Buzau, Petre Emanoil Neagu, a anuntat ca la nivelul CJ a fost constituita o comisie de control, pentru a ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.