Politistii buzoieni merg sa protesteze la Bucuresti. Vor sa atraga atentia cu privire la "politica de sfidare a politistului, intretinuta de guvernul PSD"

Sursa: Adevarul
Miercuri, 21 Martie 2018, ora 17:42
124 citiri
Aproximativ 130 de politisti buzoieni se vor deplasa la Bucuresti, pe 24 martie, pentru a participa la mitingul national organizat de Sindicatul National al Politistilor si Personalului Contractual. Demonstratia vine inainte de 25 martie, cand se sarbatoreste Ziua Politiei Romane, actiunea fiind organizata in mod simbolic in preajma acestei date.
Politistii se plang de slaba finantare a sistemului, de lipsa de personal si de inegalitatile aparute la plata drepturilor banesti incepand cu 1 ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.