Primarul Constantin Toma despre relatia paradoxala municipalitate-Compania de Apa: "Cineva a dat cheile casei dumneavoastra unui individ care se numeste Tescaru, care nu mai vrea sa plece de acolo"

Joi, 22 Septembrie 2016, ora 05:15
160 citiri
Hotararile cu privire la situatia Companiei de Apa adoptate de Consiliul Local la ultima sedinta ordinara sunt bifate de primarul Constantin Toma la capitolul "lucruri bune", dupa cum afirma acesta in raportul saptamanal pe care il face pentru locuitorii municipiului Buzau prin intermediul retelei de socializare Facebook. El spune ca decizia de demitere a administratorului acestei companii, adoptata in unanimitate de consilieri, este un lucru "normal", atat timp cat deciziile adoptate de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau