Primarul Toma: "Domnule Tescaru, sa va autodenuntati la DNA ca ati cumparat Hotelul Crang mai scump cu 800.000 euro decat s-a cerut initial"

Vineri, 15 Iulie 2016, ora 16:47
248 citiri
Spectacolul de prost gust inceput de directorul Companiei de Apa, Ionel Tescaru, joi la pranz - printr-o conferinta de presa in care a incercat sa santajeze, prin intermediul mass-media, alesii municipali, cu scopul de a-i determina pe acestia sa revoce hotararile care privesc societatea pe care o conduce adoptate la sedinta extraordinara din 5 iulie - a continuat vineri, la sedinta ordinara a Consiliului Local. Tescaru a fost convocat sa detalieze in ce constau ilegaitatile de care i-a acuzat ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.


Opinia Buzau